全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
屌無廣告又順 屌打hkg+
連登就留返比你地班道德撚慢慢打j啦
返高登恥笑你地班冇ac嘅傻鳩喇

兩邊都有acc

乜唔係開到連登就開到高登嫁咩 都係isp

連登洗撚用ISP
初頭對連登有信心所以黎左呢度,可惜無門檻既會員制,令好多小學雞on 9離地憤青廢老,空群而出,post質素之低下,令我啞然,我決定回家了
一張圖説明連登有幾低質

五十步笑人五十步
有冇上過高登架你

有女會員肯出已經完勝連登仔啦

所以你咪淨係可以做keyboard fighter笑鳩人囉
現身都唔敢 冇料扮上菜

我邊似你咁猛料
而且你係咪有去先?
邊個係你呀?

有去冇去洗同你交代?
嗰晚唔少人中途入場離場或者冇join大合照
係得你呢啲先會淨係識
就算同你講個真相 你都唔會信 繼續笑鳩人成班毒撚5p架啦

一方面話我現身都唔敢 冇料扮上菜

另一方面又唔敢回應自己有無去
根本你先係無料扮上菜既keyboard fighter

所以咪話我講真相你都唔會信囉
咁我答你有冇都冇意義啦係咪呀

兩邊都有acc

連登洗撚用ISP

用邀請碼咋
利申:連登都係用ISP
抵死 阿祖呢兩年唔見左幾錢

呢兩年大家都幫連仔搵唔少
回家了 睇夠啲垃圾廣告 拜鳩拜 食狗貪錢狗連撚
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

冇人記得iproa 女夜鬼 1028同613

613永在心

仲有725
有https未
屌撚左十鳩幾年
鐘聲響起歸家的訊號

兩邊都有acc

連登洗撚用ISP

用邀請碼咋

重點係有連登ac 唔代表有高登ac
兩邊5毛都一樣多,我情願返高登,至少唔會有咁多人係道德高地,以為口德分高D會有獎拎咁

兩邊都有acc

連登洗撚用ISP

用邀請碼咋

兩邊5毛都一樣多,我情願返高登,至少唔會有咁多人係道德高地,以為口德分高D會有獎拎咁

連登ac係人都整到
回家先
牙祖我黎啦

兩邊都有acc

連登洗撚用ISP

用邀請碼咋

連登註冊碼要hkg+個id 或者lihk個purchase reference 但兩個app都冇得再買到 冇註冊碼就一定要isp仲要唔受lagvigator玩
高登就個個會員都可以派邀請碼註冊 咁又點計?真相不願面對?

兩邊都有acc

連登洗撚用ISP

用邀請碼咋

返高登做道德撚先
[求admin答答]Sd左個sms驗證碼黎 但唔小心click左出去 而家再入番個app又登入唔到 重新註冊又話電郵已存在 點搞
[求admin答答]Sd左個sms驗證碼黎 但唔小心click左出去 而家再入番個app又登入唔到 重新註冊又話電郵已存在 點搞
回家了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞