全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋

舊燈你試下屌班假膠叫CHING, 睇下有咩後果

舊登真係見親都屌 5p字都見一次都吾你老母gif
呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題

假膠還假膠,波台狗好易認

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉

屌你睇下d名咪又係波台班友

係啦係啦

你入紀律部隊/政府工d post睇下啦
全部波台狗呀

紀律部隊/政府工 post 呢d 響舊燈都已經係count做小圈子
928之後呢d post直頭變孤島, 除左班正苦佬其他人都唔會入, 咁都計?

btw你就成日話人冇上過舊燈, 上面我就貼左圖, 咁我覺得有d人如果想扮老屎忽指指點點都要比d誠意囉

咁又唔計呀?
潮流台又計唔計呀?

我屌MK仔小朋友你都可以聯想到咁多野

「有d人」 唔好成個女人咁啦,有咩就講啦

我講曬啦, 圖都貼埋啦, 你就唔好成個女人咁人講東你講西, 圖又唔撚貼又講舊時

呀仲有, 如果你唔知咩野係"小圈子" post自己google下, 舊燈呢d post都係一班人圍威喂, 入面要幾香討同5p都唔會有人入去屌, 因為一定會比人屌番出黎, 係咪冇聽過舊燈時事台大戰波台?

拎去食啦

你講咁多野咪就係做緊你口中既扮老屎忽囉

我從來無諗住認乜認物,都係照講返連登現象
點知你對號入座咁鬼激動

笑撚左, 你鳩UP左咁多"呢度點點點以前冇呀" 咁都唔叫想認乜認物

同埋呢我就唔係「扮」老屎忽, 以舊燈黎講的確係老屎忽, 我貼果幅圖最底果行多左個邀請碼option點解你冇呢可?

09年個ac係因為再舊d果個比姓林果條仆街封撚左, 因為果陣我投訴時事台比班5毛加熱狗洗版, 然後佢地掉番轉洗版式開post投訴我, 我到依家仲好撚嬲條姓林既撚樣

成日話連登點點點, 你都未經歷過舊燈差起上黎有幾恐怖

由鳩班所謂「老屎忽」返去啦
反正呢堆會員都唔算高汁個班 睇佢地剩係識跟人講回家回家,就知呢班會員咩質素

屌你睇下d名咪又係波台班友

係啦係啦

你入紀律部隊/政府工d post睇下啦
全部波台狗呀

紀律部隊/政府工 post 呢d 響舊燈都已經係count做小圈子
928之後呢d post直頭變孤島, 除左班正苦佬其他人都唔會入, 咁都計?

btw你就成日話人冇上過舊燈, 上面我就貼左圖, 咁我覺得有d人如果想扮老屎忽指指點點都要比d誠意囉

咁又唔計呀?
潮流台又計唔計呀?

我屌MK仔小朋友你都可以聯想到咁多野

「有d人」 唔好成個女人咁啦,有咩就講啦

我講曬啦, 圖都貼埋啦, 你就唔好成個女人咁人講東你講西, 圖又唔撚貼又講舊時

呀仲有, 如果你唔知咩野係"小圈子" post自己google下, 舊燈呢d post都係一班人圍威喂, 入面要幾香討同5p都唔會有人入去屌, 因為一定會比人屌番出黎, 係咪冇聽過舊燈時事台大戰波台?

拎去食啦

點知你對號入座咁鬼激動

笑撚左, 你鳩UP左咁多"呢度點點點以前冇呀" 咁都唔叫想認乜認物

同埋呢我就唔係「扮」老屎忽, 以舊燈黎講的確係老屎忽, 我貼果幅圖最底果行多左個邀請碼option點解你冇呢可?

09年個ac係因為再舊d果個比姓林果條仆街封撚左, 因為果陣我投訴時事台比班5毛加熱狗洗版, 然後佢地掉番轉洗版式開post投訴我, 我到依家仲好撚嬲條姓林既撚樣

女夜鬼
回家了
[quote]諗下個時高登,提下「LIHKG」呢啲字眼已經BAM人
同中共有乜分別??

宜家呢個POST係連登冇BAM人仲上埋熱門

由此已經睇到兩邊個言論自由既空間差幾咁遠啦

要返紅燈,無任歡迎 比人BAM左唔好返黎做牆頭草就得啦[/quote]

我係當時其中一個受害者

話時話因報實捉到你係咪仲未捉到果位巴打
想當年高登bam晒講因報壞話既巴絲仲畀埋幾位巴絲資料畀人
連仔好似淨係del post?
舊登CC台一大堆五毛喎
回家了
[quote]諗下個時高登,提下「LIHKG」呢啲字眼已經BAM人
同中共有乜分別??

要返紅燈,無任歡迎 比人BAM左唔好返黎做牆頭草就得啦

我係當時其中一個受害者

連仔好似淨係del post?[/quote]
連仔到宜家都冇交過人,白粉德望都係
相反隔離
唔緊要啦,由班高汁會員過去啦

拎去食啦

點知你對號入座咁鬼激動[/quote]

成日話連登點點點, 你都未經歷過舊燈差起上黎有幾恐怖 [/quote]
我up左幾多呀 咪淨係講左個邊有人屌5p字呢邊無囉
之後你又追住我叫我貼相打千字文

OK,老屎忽好野
我都唔知,求奇開返個ac cap比你睇
驗證都未搞

你係咪真係唔覺呢邊好多招友po,5毛同MK先
唔覺我都無計
諗下個時高登,提下「LIHKG」呢啲字眼已經BAM人
同中共有乜分別??

我係當時其中一個受害者

連仔到宜家都冇交過人,白粉德望都係
相反隔離
唔緊要啦,由班高汁會員過去啦
可以一試 連登最近真係低質左
雙開
諗下個時高登,提下「LIHKG」呢啲字眼已經BAM人
同中共有乜分別??

我係當時其中一個受害者

嗰次早洩篤灰 白份報梗係實捉到你啦
不過實話説都同白份報採取正式法律行動有關嘅
可唔可以解bam我
可唔可以解bam我

過去開個新分身再乞早洩啦
抄到好足,CEO用左一年驚到瀨屎先出果個copy
係時候回家了
以前高登風氣好過連登好多
鐘聲響起歸家的信號
檸登一週年乜都冇

舊登都冇_週年紀念啦
反而追屌admin屎忽數就會計足日子

拎去食啦

點知你對號入座咁鬼激動

我up左幾多呀 咪淨係講左個邊有人屌5p字呢邊無囉
之後你又追住我叫我貼相打千字文

OK,老屎忽好野
我都唔知,求奇開返個ac cap比你睇
驗證都未搞

你係咪真係唔覺呢邊好多招友po,5毛同MK先
唔覺我都無計

其實呢一早我都講左, 招友po咩mk仔圍威喂舊燈唔係冇, 都係響感情台, 只係小圈子mode之下唔會人人入到, 唔知點解去到連登就有人吠, 最簡單例子, 舊燈已經有「緣份配對計劃」, 果陣po埋出公海好多人玩, 一到左連登再開就有班柒頭屌, 咁我想問係發生咩野事?

5毛多係因為呢度人多, 果陣未有連登舊登成頁一半都係5毛post你又唔記得? 依家快快手拉大隊番去, 班5毛自然響果邊再活潑, 舊燈變紅燈除左姓林條仆街就係因為班5毛, 咁你仲有咩野疑問?

我無野補充
負評個啲冇高登AC!!!
好感動牙

屌你老母咩柒林早洩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞