全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
早洩未解BAN我

打啱晒密碼都登入唔到
連仔幾時整PM功能
ooooooooooo
出到廣東話字未
回家了
一張圖説明連登有幾低質

五十步笑人五十步
有冇上過高登架你

有咩問題?
高登本來就係電腦+毒撚論壇
收皮啦 雖然兩邊都唔抵爭,但係當初邊個搞到依家咁

當年受過方丈氣嘅人,就算無論壇即得上,都唔會番去俾林早洩撚多次

當初就乜鳩都bam,依家就係咁搵打手5毛黎玩嘢 好撚心啦 早洩係有心搞好既,一撚早就聽意見整治啦。依家係到開呢啲25post 即使全部巴絲返哂去,過多排你條撚屌早洩咪又會故態復萌
無可否認 高登啲會員高質好多
啲post 討論質素高連登好多
但之前林生咁撚巴閉成個秦始皇咁真係好撚嬲

你依家番去,都唔會見得會見番晒班高質會員啦。
回家
回家啦各位
留低班無ac既傻鳩慢慢玩
回家啦,連登d中小學雞冇高登ac,而家既高登先係最高質果個
而家連阿豬阿狗都上連登, 仲要好威威咁周圍同人講

以前啲中小學雞上高登咪又一樣
點解可以keep住咁多負皮
明明留言好多人撐

因為啲新會然同 5p 費事自曝其短

因為無AC 返唔到去
所以要留係連登做大佬
成班嗌回家嘅垃圾唔諗下當初條早泄祖當狗咁撚你班人。依家條早泄見高登無乜人氣先做番屌左佢十尻幾年前應該要做嘅野,你班傻仔就好似狗見到骨頭咁撲過去。
情況就好似on9港女同圍住佢嘅毒撚兵仔咁。一個以為自己係女神巴之閉,一個以為自己係大將軍,可以左右一切,影響大局。你地兩個番鄉下執牛屎啦。你係平板暗瘡港女,你係on9無腦俾人水兩水就lur 飯應嘅司徒奈奈咋
要番快d番,睇幾時又俾人撚到又出走
點解可以keep住咁多負皮
明明留言好多人撐

因為啲新會然同 5p 費事自曝其短

因為無AC 返唔到去
所以要留係連登做大佬

有bug 登記會員未成功都會post左個email去db
用唔番個email登記 話電郵已存在
回家了
一張圖説明連登有幾低質

五十步笑人五十步
有冇上過高登架你

有女會員肯出已經完勝連登仔啦

所以你咪淨係可以做keyboard fighter笑鳩人囉
現身都唔敢 冇料扮上菜
屌奶星人地越整越好
連登個An app連scroll都有問題

越改越差
屌你,耐無入到連password都唔記得喇
個app真係靚既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞