全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
回家了
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

冇人記得iproa 女夜鬼 1028同613

新會員跟風狗撚記得咩
連一人一POST洗版抗議呢項優良傳統都唔知死撚左去邊
好好地地收錢舐共咪好囉,學人做道德撚,亂9 ban人衝出嚟柒,阿爺要搞9你哋都只係先河蟹啲keyword,佢都唔敢大量ban人。

當初係度寸柒柒,當正自己後台好撚多cash,依家真係無人buy 你就搖尾乞憐,等收皮啦。
返去先

呢到好撚多廣告

app
笑死
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

冇人記得iproa 女夜鬼 1028同613

連登太多無知撚中學雞
之前係高登,新聞死左人都識留句rip
而家係連登,只會恥笑
雖然祖仔同連仔兩舊都係屎,但你個祖仔比咁多次機會都唔識死
到衰撚到貼地啦,而家先黎扮改過,不了
高登無女神聯,不了
返歸啦
五毛ㄧ齊回家啦
牙租咁有誠意 仲咁小氣嬲佢果d簡直唔是人

app
笑死

屌 自膠 原來學校wifi block咗高登
早洩
連尼住望遠唔該參考下,隻apps要做得好過對家
吓?俾人撚完,依加條友岀黎say個sor9ly
就話回家,你流浪狗啊?
一句
d 5毛仲係咁多番去都冇意思
回家了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞