全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
高登咪又係中學雞email 都登記到

你講真㗎?
最後選擇做高登仔定5p仔既機會
想繼續留係呢個社會垃圾之地定做返個正常人自己諗啦

其他唔講了,比個正評竟然要tap3下,邊個天才諗出黎

廢事你㩒錯 牙祖用心良苦
再見啦 5p 底質小學雞
返屋企了
有競爭先有進步,做會員既最緊要識彈出彈入。
有得揀先係老闆
牙祖個新app 始終有陣柒味

即係好似TvB 某d藝人有亞視味

高汁低汁developer嘅分別
好少香港製造嘅app個ui會跟足apple/google個design guideline
lihkg係會跟guideline嘅嗰啲少數

貼吧登
高登落廣告都冇人睇
收起晒扮冇廣告
垃圾
error彈app
有冇巴絲都係netvigator 係咪登入唔到

唔得既試下改密碼
https://www.hkgolden.com/members/imember_forget_password.aspx

改左兩次都係唔得

如果你用web係入得到代表你acc無問題
咁要等佢處理
申請埋新account
一批即走人
終於。。
連登真係不了
好低質
連登真係好低質 , 有啲想番去
回家了 Joe仔
牙祖個新app 始終有陣柒味

即係好似TvB 某d藝人有亞視味

高汁低汁developer嘅分別
好少香港製造嘅app個ui會跟足apple/google個design guideline
lihkg係會跟guideline嘅嗰啲少數

貼吧登

改咗排版未啊你
連登衰太易有ac 搞到好多5p
高登當初係衰個app only 宜家咁可以一試回家

乜撚野太易有AC
高登而家夠有邀請碼
每個舊會員都有一個

但起碼難過連登有...係FOR本身有高登AC既巴打們WOR....
當初連登係只要你問佢地要個邀請碼佢地就會比...
你而家試下問高登睇拎邀請碼...你睇下人地比唔比你?

點樣問就有呀
要有買hkg+或者lihk先有註冊碼喎大佬
睇咗咁耐,好多話回家啲人,根本個家從來就唔係舊登,連點開高登acc 都要問,回乜撚家?
你哋去俾林早洩慢慢撚啦吓。
舊登人嚟得連登,就唔會忘記方丈曾經做過幾多衰嘢,唔會番去,一日仲係早洩揸旗都唔會變
到底留系連登做5P囝巧,定去高登做毒撚好呢?
廣告都唔俾人賣,家陣開善堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞