全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
諗起當初你當初點ban人就唔會番去
返去

始終連登太多MK同小朋友

Ching前ching後都無人屌

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋

舊燈你試下屌班假膠叫CHING, 睇下有咩後果

舊登真係見親都屌 5p字都見一次都吾你老母gif
呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題

假膠還假膠,波台狗好易認

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉

屌你睇下d名咪又係波台班友

係啦係啦

你入紀律部隊/政府工d post睇下啦
全部波台狗呀
好走唔送
返去

你見ching前ching後通常都係班假膠玩 自然冇人想理佢哋

呢度就真係唔係吓吓屌 不過其實我見ching同5p字而家都唔係特別多 係咪我問題

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉

自問冇睇慣 但真係唔多見有 淨係波台同潮流台啲po冇點入過去睇
回家了
返去

其實你係咪未上過高登?

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔係你以為「小鳳姐」點解咁hit?

咁我係舊登就真係未見過死左人都可以請小鳳姐
今次呢個app真係唔講得笑 好撚正 之前嗰幾個見到prewiew都唔上download
帳號已被鎖定
專登下載俾一星

我知你係邊個

打啱哂都用唔到點搞呀
唔送
我發覺班友回家係用口而唔係用腳所以回到而家都仲未回到
牙jor可唔可以解ban我 我想回家
其實係冇哂廣告收入先免費俾你地

其實你係咪未上過高登?

其實剩係最近呂麗瑤單野,高登果面好多法律觀點,連登班友圍威喂就冇左

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

喂你冇上過都唔好咁大聲衝出黎柒啦
唔識都去查下網典
http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%96%9C%E6%B0%A3%E6%B4%8B%E6%B4%8B

高登討論區會員使用《喜氣洋洋》歌詞的「熱烈地彈琴熱烈地唱」一段,作載歌載舞狀,反映部分高登網民,對爭議性事件及人物存有幸災樂禍的心態。

通常用在一些討厭的會員被BAN或是有烈士時,作慶祝用。
網民認為討厭的公眾人物(名人、藝員、歌手、官員等)或組織機構等,在獲知他們的目標或利益無法得逞,得到報應,又或者他們患病或辭世的消息時,作慶祝用。

心諗吳克儉死老母死老婆唔係全高登都喜氣洋洋嘅咩
平行世界?
高登響起歸家的訊號

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔識都去查下網典
http://evchk.wikia.com/wiki/%E5%96%9C%E6%B0%A3%E6%B4%8B%E6%B4%8B

高登討論區會員使用《喜氣洋洋》歌詞的「熱烈地彈琴熱烈地唱」一段,作載歌載舞狀,反映部分高登網民,對爭議性事件及人物存有幸災樂禍的心態。

網民認為討厭的公眾人物(名人、藝員、歌手、官員等)或組織機構等,在獲知他們的目標或利益無法得逞,得到報應,又或者他們患病或辭世的消息時,作慶祝用。

平行世界?

班新會然想學人扮老屎忽

係低質好多

選擇性失明呢D幫你唔到

係又口德撚
唔係又道德撚
又點睇
死撚左人高登都恥笑

唔識都去查下網典

平行世界?

盲撐就會開始對事失憶

呢邊係好多post都有

有時睇慣咪唔覺有囉

屌你睇下d名咪又係波台班友

係啦係啦

你入紀律部隊/政府工d post睇下啦
全部波台狗呀

紀律部隊/政府工 post 呢d 響舊燈都已經係count做小圈子
928之後呢d post直頭變孤島, 除左班正苦佬其他人都唔會入, 咁都計?

btw你就成日話人冇上過舊燈, 上面我就貼左圖, 咁我覺得有d人如果想扮老屎忽指指點點都要比d誠意囉

咁又唔計呀?
潮流台又計唔計呀?

我屌MK仔小朋友你都可以聯想到咁多野

「有d人」 唔好成個女人咁啦,有咩就講啦
回家了
不了
回家了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞