全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告

1001 回覆
1467 Like 899 Dislike
林早洩戰勝歸來,林早洩戰勝歸來
再見了連登
屌奶星人地越整越好
連登個An app連scroll都有問題
收皮啦 雖然兩邊都唔抵爭,但係當初邊個搞到依家咁

當年受過方丈氣嘅人,就算無論壇即得上,都唔會番去俾林早洩撚多次
返去啦
收皮啦 雖然兩邊都唔抵爭,但係當初邊個搞到依家咁

當年受過方丈氣嘅人,就算無論壇即得上,都唔會番去俾林早洩撚多次

但而家連登真係太多小朋友,真係有D心動
一張圖説明連登有幾低質

五十步笑人五十步
有冇上過高登架你
回家了
一張圖説明連登有幾低質

睇d post就知,好多好撚低質,仲有成班新會然
點解可以keep住咁多負皮
明明留言好多人撐
除左小氣記仇同埋冇ac既人
我都諗唔到邊d人會話唔走 留係到

97前:除左小氣記仇同埋有bc既人
我都諗唔到邊d人會話唔回歸 留英國

事實
一張圖説明連登有幾低質

五十步笑人五十步
有冇上過高登架你

高登本來就係毒撚論壇 過到黎毒撚比人笑
回家了
阿joe當年幫大家打官司
ban人最西利係連狗用陰招扮野引人去新app個排先亂ban
咪比人誤導

你瞓撚醒未
嗰陣高登比百份告 bam人bam到成班出走去膠登,係失敗咗因為膠登太小圈子
但嗰陣個個話有得走一定走
結果1125事件一呼百應

我幾次都冇比人bam, 個ac完全健在
但真係唔撚想返去,上到比人渣春袋咁
依家隔咁耐就洗晒底,真係好撚嘢

連狗起碼冇亂bam人,同埋有樣嘢真係高下立見,呢邊so far都未有會員比人告,反而仲撚狗撚到百份開個專欄比人笑,呢邊d人撚狗撚到幾撚過癮,高登完全做唔到

呢啲高登歷史,班小學雞鬼識咩,一句無廣告即刻轉場
冇acc返唔到了
推爆個post佢!
回家
無可否認 高登啲會員高質好多
啲post 討論質素高連登好多
但之前林生咁撚巴閉成個秦始皇咁真係好撚嬲
回家了

但唔記得左acc 密碼
都係算了
上高登=一年慳咗188$

駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞