Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

iamserene: 就把腦補當成深度在炫耀...
HANAXALICE: DC腦補第一名,什麼都是有原因有藝術有梗
gwcatgwcat: 我花錢進電影院沒享受到還要被嘲諷沒帶腦看不懂是哪招

笑死
平時喺fb都見唔少cm抽dc fanboy水
全世界啲狗都係一致on9

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
180mins真係悶到仆街
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪
但又要整隻doomsday出黎俾機會佢地team up打大佬
zemo都識得隊冧晒班ws啦

我就係唔明Lex點解咁想佢地隻抽

唔係batman搶佢野咩
定我記錯

iamserene: 就把腦補當成深度在炫耀...
HANAXALICE: DC腦補第一名,什麼都是有原因有藝術有梗
gwcatgwcat: 我花錢進電影院沒享受到還要被嘲諷沒帶腦看不懂是哪招

笑死
平時喺fb都見唔少cm抽dc fanboy水
全世界啲狗都係一致on9

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪
但又要整隻doomsday出黎俾機會佢地team up打大佬

定我記錯

所以就要搞一大輪野要佢地隻抽
而邊個勝利都好,你都要搞其中一件
咁點解唔一開波放dd?

Steppenwolf比個portal吸返上去之後就應該見到darkseid

哦....出一出場咋 點都救唔到套野啦

Cut啦,九成觀眾都以為係Thanos,場面一定好尷尬

而家JL2都唔係schedule上面

究竟有邊幾套係firm左架

有確實日期係suckman flashpoint ww2 shazam green latern corps

唔係得suckman ww2 同 shazam 咩

suckman係後期緊
shazam係前期即未拍
其他都係計劃中,即連劇本都未寫

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪

仲放埋係trailer ...

呢個真係on9既極致
套戲賣兩大英雄隻揪
但崔那就話哂俾全世界知佢地唔揪喇,和好打大佬啦

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪

定我記錯

咁點解唔一開波放dd?

但dd會令佢地合作
一開波放dd就會連嗰十分鐘隻揪都冇埋
除非佢地打完dd決定繼續隻揪啦

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪

定我記錯

咁點解唔一開波放dd?

但dd會令佢地合作

我意思係劇情上黎講,反正你點都要親自出手,因為二個你都想殺
咁點解唔一開波放出黎殺晒佢地?
咁即係搵戲黎做?

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪

定我記錯

咁點解唔一開波放dd?

但dd會令佢地合作

咁即係搵戲黎做?

未整好
好似係

我上個禮拜先睇返BVS
瞓着左幾次
唔明Lex動機
但又唔想睇多次

花盡心思想佢地隻揪

定我記錯

咁點解唔一開波放dd?

但dd會令佢地合作

咁即係搵戲黎做?

未整好
好似係

即係唔係等整好,而係要佢地隻抽先,睇下邊個無死就再派整好的出黎?

定我記錯

咁點解唔一開波放dd?

但dd會令佢地合作

咁即係搵戲黎做?

未整好
好似係

即係唔係等整好,而係要佢地隻抽先,睇下邊個無死就再派整好的出黎?

問dc仔啦
咁既深度我明唔到呀
成套bvs最好睇就係
Gal gadot跳出黎幫batman擋激光
同埋is She with you
其他唔洗理
成套bvs最好睇就係
Gal gadot跳出黎幫batman擋激光
同埋is She with you
其他唔洗理

同埋WW首出場音樂
登登登 登登登登登登
http://comicbook.com/marvel/2017/12/04/zachary-levi-fandral-last-word-thor-marvel/

“What is on the cutting room floor is me charging at Hela and getting impaled and going ‘For Asgard,’” Levi revealed. “No s#!t, I had my last line, my last words in the Marvel Universe were ‘For Asgard.’ Cutting room floor.”

原來fandral死前有一句對白但cut左

陰功
諗諗下 唔係有套HQ同joker既spin off confirn左咩
定又係鳩up
諗諗下 唔係有套HQ同joker既spin off confirn左咩
定又係鳩up

HQ好似confirmed
咁有佢一定有Joker
每次諗起崔那Nat嗰句that they never could
都好sad...佢個tone又講得好絕望
淨係呢句都好撚好J
睇返bvs director cut version 前期係幾好既

係lex 同 Martha 個part姐
每次諗起崔那Nat嗰句that they never could
淨係呢句都好撚好J

Nick fury d 對白好正的
留名
淨係呢句都好撚好J

Nick fury d 對白好正的

nat
唔記得上年定前年有個post用Avg main theme同星戰果類比,D人仲話差好遠,又話DC音樂勁好多

時間證明一切
唔記得上年定前年有個post用Avg main theme同星戰果類比,D人仲話差好遠,又話DC音樂勁好多

時間證明一切

DC音樂正,講黎講去又係WW果首

BvS MOS d音樂都係唔錯

時間證明一切

玩到 marvel vs star wars

我都係揀sw 再由到大都係sw fans
https://lihkg.com/thread/489312/page/1

有冇人大戰呢樣野?

呢個問題幾好 真係可以探討下
高質討論唔洗大戰

本身等緊DC狗入黎討論埋 毀天滅地man of steel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞