Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

我地係咪要開始fan casting

其實舊登小圈子有cast過f4
仲整埋圖

詳情睇呢度:
https://docs.google.com/document/d/14FhaJz3fLiL7fwqsqAHoRNjdNuY6eAJkdZ0cogTWxBI/edit?usp=docslist_api

DAVEY!!!!
今年都32
仲做唔做到human torch呀?

11th Doctor
但講真,真係cast佢開頭應該好多人屌獲金

當初睇dw,我都過左好長時間先愛上佢

Matt smith正喎

11仔

照trend佢入mcu會做villain

諗起有集dw最尾佢望住clara個樣,奸到出汁
Tom Hardy

可惜……

硬tom係好撚型
所以唔sure想唔想套venom爛
想睇硬tom,但又想罪大收皮

套野好似未開拍?
叫老迪向罪大出面,放佢走再收返黎做痕人喇好嘛

開拍咗啦 好似幾耐下成個月前
我成日都想像WB同DC日日都急call全公司高層入房開會 OT到天光

Tom Hardy

可惜……

硬tom係好撚型

套野好似未開拍?

講起罪大
有冇人睇過
Magnificent 7
Inferno

7有
inferno冇
套7有肥底同fisk 幾正

7 放聖誕假搵時間睇下都好

罪大啲戲真係諗黎諗去都似膠戲
果套講個死肥仔結婚要俾錢請成團伴郎
算係膠得黎又好睇

罪大今年佳作係咪得baby driver
我成日都想像WB同DC日日都急call全公司高層入房開會 OT到天光

成班膠層望住CEO : 下…點救啊……

聽到老迪同fox就黎傾掂數
成班膠層喺會議室瘋狂chur煙 解開條呔
好頭痕
Tom Hardy

可惜……

硬tom係好撚型

套野好似未開拍?

有埋片場照流出添喇喎

好頭痕

Thor3名利兼收> JL RT低分> JL開畫票房唔過百> Avg3 trailer> Marvel同Fox傾掂數

成個月都冇好好訓過一覺

好頭痕

Thor3名利兼收> JL RT低分> JL開畫票房唔過百> Avg3 trailer> Marvel同Fox傾掂數

成個月都冇好好訓過一覺

wb膠層會議室實況:

請關愛wb膠層
Inferno唔好提好難睇真係好難睇
不過Dan Brown啲書黎黎去去都係一樣
睇多好厭
利申 睇哂 Angel and Demon係好睇既
講起罪大
有冇人睇過
Magnificent 7
Inferno

7有
inferno冇
套7有肥底同fisk 幾正

算係膠得黎又好睇

係罪大嫁咩
走廊無海報

好頭痕

成個月都冇好好訓過一覺

wb膠層會議室實況:

請關愛wb膠層

m記拍到老迪真係谷底反彈 如果遲啲齊腳上埋mcu巔峰 真係希望佢唔好咁快跌
mcu世界第一

好頭痕

成個月都冇好好訓過一覺

wb膠層會議室實況:

請關愛wb膠層

屌 it crowd
我想話呢個跳左樓既老細個仔係超級垃圾黎

btw呢個gif都岩用既

算係膠得黎又好睇

係罪大嫁咩
走廊無海報

係呀
罪大今年好似拍左好多爛片

好頭痕

成個月都冇好好訓過一覺

wb膠層會議室實況:

請關愛wb膠層

m記拍到老迪真係谷底反彈 如果遲啲齊腳上埋mcu巔峰 真係希望佢唔好咁快跌
mcu世界第一

其實老迪真心醒
phase1已經買左marvel
而家賺到豬籠入水 建國不是夢
IF YOU CAN'T BEAT THEM, BUY THEM!!!
輝神深得老迪心
成功氹到sugar daddy買個600億既包包俾佢玩
IF YOU CAN'T BEAT THEM, BUY THEM!!!
輝神深得老迪心
成功氹到sugar daddy買個600億既包包俾佢玩

#勵志
#父幹
好似又話傾唔成
見marvel唔知cast左thorin做乜嘢既wolvie
唔知點解覺得好似同jack hughman冇咩分別

btw Alice Eve俾gay fist cast左 夢碎
唔係幾想佢地傾得成,因為咁既話就會少左競爭
拎返F4就夠了
拎返F4就夠了

都話左老迪買起fox唔只為marvel系列
咁屈機
拎返F4就夠了

都話左老迪買起fox唔只為marvel系列

本身梅鐸都想賣fox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞