Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

唉mads真係好浪費
次次都cast啲正演員返黎用完即棄
marvel如果拍返套villains assemble就不得了喇

IRON MAN系列幾個影帝變左廢老

THOR 系列送個影帝去老人院
(應該 De-age Odin+ Hela拍段flashback )

影帝都要喺智3做hobo呀
可惜cut左

因為marvel係玩英雄大集合做重點,奸角要搶係比較難
事實上dceu同樣地又有咩奸角係出色呢

好多奸角都令人心寒

joker

lex luthor

佢ding ding ding個下驚到我笑撚咗出聲

兩個經典奸角點解可以咁得人驚?

點可以唔提呢個
瘋狂扭屎忽花仲要俾c4炸死 嚇死我喇

唔好提
套戲真係好好笑
殺人如麻嘅Batman見到靚女就唔殺仲識抽水
同埋一開始power point 介紹主角

好多奸角都令人心寒

joker

lex luthor

點可以唔提呢個

唔好提
套戲真係好好笑

見靚女就錫
仲有係都要係人地個女面前捉人地老豆,賤撚到

好多奸角都令人心寒

joker

lex luthor

點可以唔提呢個

唔好提
套戲真係好好笑

見靚女就錫
仲有係都要係人地個女面前捉人地老豆,賤撚到

Deadshot忠過Batman真係第一次見
唔明點解都仲有人話呢個係Best Batman

呢度好似得我有睇twd
今集
話說今季ep1已經暗示緊係咪死carl同michonne
估計michonne入左mcu之後今季都凶多吉少

呢度好似得我有睇twd
今集

由於上季太流嘅關係已經棄咗
之前最怕就係睇rick同michonne嘅情慾戲

呢度好似得我有睇twd
今集

佢兩個真係
呢兩季都好垃圾
不停loop 劇情又拖 都唔知做乜鳩

呢度好似得我有睇twd
今集

佢兩個真係
呢兩季都好垃圾

睇出面講今季耶穌仲要左膠上身
明明前两季講佢都係足智多謀同好身手架嘛
堆編劇真係越來越唔掂
寫衰哂個故事同d角色

呢度好似得我有睇twd
今集

佢兩個真係
呢兩季都好垃圾

睇出面講今季耶穌仲要左膠上身
明明前两季講佢都係足智多謀同好身手架嘛
堆編劇真係越來越唔掂
寫衰哂個故事同d角色

屌講起就嬲
本身jesus係我2nd fav (最中意daryl)
今季無啦啦左膠大愛撚上身唔肯殺人
早幾季萬眾期待既棍神morgan出返黎 個個諗住屌你正呀喂
點撚知又寫到佢變超級大左膠
好彩佢呢兩季正常返
twd再咁拍落去真係執柒左佢算啦
mon post見到DC 2019出四套 做乜鳩

笑而不語
一套都未開始搞

呢度好似得我有睇twd
今集

佢入左邊套mcu?
thor 3 1月會唔會仲有得睇?

呢度好似得我有睇twd
今集

佢入左邊套mcu?

你居然唔知
好易估

呢度好似得我有睇twd
今集

佢入左邊套mcu?

你居然唔知
好易估

你咁講既話我知邊套啦

笑而不語
一套都未開始搞

ss2
19年出而面都未定cast

笑而不語
一套都未開始搞

ss2
19年出而面都未定cast

2019有a4, 愛回家2, cm
想同dc講聲加油
不過cm同ww2同一年上
肯定又世界大戰
肯定又世界大戰

a4 有得輸?
肯定又世界大戰

a4 有得輸?

A4唔會
但captain marvel同ww鬥就可能
我作為胸奴係唔理marvel定dc
全力支持cm
肯定又世界大戰

a4 有得輸?

A4唔會
全力支持cm

所以我都冇提a4
梗係睇女英雄大戰啦
基本上氹掂班女權西已經安全
肯定又世界大戰

a4 有得輸?

A4唔會
全力支持cm

所以我都冇提a4
梗係睇女英雄大戰啦
基本上氹掂班女權西已經安全

重點係d男鍾意邊條女多d
演技就一定cm好d,gal姐演技麻麻,口音都唔正,要成班天堂島女就佢
So now that a X-Men / Avengers crossover is a real possibility, would Hugh Jackman consider putting on the claws again? Here's what the actor had to say to Collider, during the press junket for his new film, The Greatest Showman:

“It’s interesting because for the whole 17 years I kept thinking that would be so great, like I would love to see, particularly, Iron Man and the Hulk and Wolverine together. And every time I saw an Avengers movie I could just see Wolverine in the middle of all of them like punching them all on the head. But it was like, “Oh well, that’s not gonna happen,” and it was interesting just when I first saw that headline — it was just the possibility of it and who knows what’s gonna happen, obviously — I was like, “Hang on!” But I think, unfortunately, the ship has sailed for me, but for someone else I would like to see Wolverine in there.
肯定又世界大戰

同gal傾掂數喇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞