Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
啱啱又睇完智3
家姐個下係好明顯閃走咗
iw真係打姐夫

就落畫都刷多次

其實我真係覺得將仙姐變做mcu death係ok
咁就唔洗再解釋 仙姐又夠霸氣
不過a1片尾已經講過court death
如果thanos係一早識仙姐
點解咁多年都由得佢俾odin困住唔去救佢

可能thanos唔夠odin抽所以要儲石救佢

咁智3仙姐都出返黎
thanos親自去asgard搵佢咪得囉
仲可以親身攞埋tesseract

老老豆豆
odin集集都老人病咁 其實唔覺佢好抽得
但如果冇石既thanos同佢隻抽 邊個會贏

可能就係仙姐自己番去攞王位 點知就ragnarok咗
thanos即刻趕嚟救佢 然後兩個揸船追呀智
要記得智3都係一兩日內發生嘅事

Black order有一個未出造型,會唔會真係thanos將佢變成最後一個,因為佢地二個個頭係漫畫本身有d似,好似bvs咁幾將軍同dd二個角色合二為一
咁咪唔洗晒時間介紹

將鷹眼變做其中一個天王

唔好再估 估中變自己劇透自己

就落畫都刷多次

咁智3仙姐都出返黎

老老豆豆

Black order有一個未出造型,會唔會真係thanos將佢變成最後一個,因為佢地二個個頭係漫畫本身有d似,好似bvs咁幾將軍同dd二個角色合二為一
咁咪唔洗晒時間介紹

將鷹眼變做其中一個天王

thanos見ragnarok左 即刻過黎救仙姐
仙姐再叫佢狙擊船人 thanos又sense到隻船有石
即刻派ebony炸船

之前有人鳩估tony都會變埋black order其中一個
最中意鳩估劇情 睇完發現估中會好開心
但如果估中係死pepper就開心唔落

咁智3仙姐都出返黎

老老豆豆

咁咪唔洗晒時間介紹

將鷹眼變做其中一個天王

即刻派ebony炸船

同埋 hela明明中晒刀劍穿過身都唔死
Lizzie派飯盒淡妝都靚撚過四方西行紅地毯果陣

清純又得
性感又得
啱啱又睇完智3
家姐個下係好明顯閃走咗
iw真係打姐夫

就落畫都刷多次

咁智3仙姐都出返黎

老老豆豆

咁咪唔洗晒時間介紹

未出嗰個Supergiant同Hela爭好遠喎

咁智3仙姐都出返黎

老老豆豆

咁咪唔洗晒時間介紹

將鷹眼變做其中一個天王

即刻派ebony炸船

同埋 hela明明中晒刀劍穿過身都唔死

由goddess of death正式升格做death

清純又得
性感又得

最緊要係襟老
唔似三傻出活動就似廿尾

清純又得
性感又得

最緊要係襟老
唔似三傻出活動就似廿尾

lizzie 貼圖區
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/08/162241_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

清純又得
性感又得
[img]https://tribzap2it.files.wordpress.com/2011/09/elizabeth-olsen-gq.jpg?w=520&h=646[img]

最緊要係襟老
唔似三傻出活動就似廿尾

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/08/164719_14b99dbe25d725dc9c079679e72eb961.jpg[img]
lizzie 貼圖區

手機勁多佢既圖
wp用得最多係佢
其次係Krysten
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/08/162241_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

清純又得
性感又得
[img]https://tribzap2it.files.wordpress.com/2011/09/elizabeth-olsen-gq.jpg?w=520&h=646[img]

最緊要係襟老
唔似三傻出活動就似廿尾

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/08/164719_14b99dbe25d725dc9c079679e72eb961.jpg[img]
lizzie 貼圖區

手機勁多佢既圖
wp用得最多係佢
其次係Krysten
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/08/165217_d0b3244693f743a542dc6a84b8f5ae22.jpg[img]

可愛

性感
幾時真係拍一套女復仇者
由黑寡婦做主角
幾時真係拍一套女復仇者
由黑寡婦做主角

如果係phase4出
一定會同cm雙女主
有冇valkyrie同好

之前睇creed好鍾意佢 gfable
但睇完西世界佢對我黎講就變左淫底

好淫
thor 3 講 here we go 果陣個嘟嘴樣

個人覺得 Tessa Thompson 黑妹黎講算幾靚,
睇下 homecoming 個兩個……

好淫

後面放煙花一路行一路扭個人

好淫

睇智3果陣有即時ff到佢偷偷地食左阿智
btw 佢同mbj好襯 唔知mcu有冇機刷身而過

屌 不要再說了
根本好多黑妹都靚
做黑喵妹妹果個都ok囉

屌 不要再說了
根本好多黑妹都靚
做黑喵妹妹果個都ok囉

咪撚提嗰兩條豬西
重有月亮喜歡藍個teresa((好似係
一時唔記得咩名

好淫

後面放煙花一路行一路扭個人

佢黑得同正常人 tan完之後差唔多
好正

好淫

睇智3果陣有即時ff到佢偷偷地食左阿智
btw 佢同mbj好襯 唔知mcu有冇機刷身而過

戰鬥格
大食過hulk

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞