Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
我第一套睇既英雄電影係xmen
D奸角好多D能力好正 ,但好快玩完

xmen真係童年回憶,故事同角色都好正
但後期越拍越多就真係無乜感覺
第一頁應該要加呢個

https://lihkg.com/thread/469433/page/1

唔好俾傻鳩污染首頁

驚有新人唔識佢

150係影視台大佬 邊個敢唔識佢

公投post
https://lihkg.com/thread/484605/
講番xmen
有無人都係唔太鍾意 雖然都係由細睇到大但係真係無咩感覺話鍾意睇
由其時後來知佢係fox嘅就有種佢唔係正版嘅感覺 好似香港特別鍾意xmen咁
不過就好鍾意michael fassbender同james mcavoy

覺得Xmen 利用歷史事件講故事幾好

呢個真 但係apocalypse 已經無咗
真係好睇嘅係得fc同dofp
貼返我個pepper重傷/會死論過黎先
in case有新人想討論
利申左先 鳩估

事緣係我地討論緊iw流出崔那peter嗰句i'm sorry for her
個her係講緊邊個
然後我得出以下推論:

peter同wanda又唔熟, tony同wanda又唔啱傾
佢唔似會出現喺peter同tony既對話喎
可能真係pepper都未定 之前片場照佢套衫疑似suit up咁

HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

仆街 我見tumblr有人估呢個裡面唔係tony黎
tony本能係開炮 唔似會舉手擋 好似好驚咁
裡面唔撚係pepper呀話

屌當我睇左trailer第5、6次之後
先開始留意到呢一幕有D奇奇怪怪咁
im個手勢好似講緊 : 大佬對唔住 唔好再打喇 咁樣
心諗tony就算唔夠打都唔會咁樣求饒掛

tony對上一次舉手保護自己係

當時佢係完全defenseless
驚cap真係會殺左佢
對住thanos應該係同一種恐懼先會舉手自衛
又或者iw嗰個係pepper黎
我第一套睇既英雄電影係xmen
D奸角好多D能力好正 ,但好快玩完

xmen真係童年回憶,故事同角色都好正
但後期越拍越多就真係無乜感覺

而家狼人同博士都死埋,真係可以唔睇
第一頁應該要加呢個

https://lihkg.com/thread/469433/page/1

唔好俾傻鳩污染首頁

驚有新人唔識佢

150係影視台大佬 邊個敢唔識佢

公投post
https://lihkg.com/thread/484605/

有4個正皮
講番xmen
有無人都係唔太鍾意 雖然都係由細睇到大但係真係無咩感覺話鍾意睇
由其時後來知佢係fox嘅就有種佢唔係正版嘅感覺 好似香港特別鍾意xmen咁
不過就好鍾意michael fassbender同james mcavoy

first class同DOFP
的確幾好睇

岩岩見到
Youtube觀看次數即將超越Age of Ultron
Youtube觀看次數即將超越Age of Ultron

上映前有可能有100M
講番xmen

的確幾好睇

DOFP仲似三部曲完結過天啟
講番xmen

的確幾好睇

套apocalypse收返埋啦
嗰排竟然仲有dc狗吹奏呢套
完全係凡係非mcu既一律要支持 紅衛兵咁

有無人覺名校同band3無分別
https://lihkg.com/thread/487976/page/1?ref=ios

睇下#9

套衫真係好難唔心邪....

有無人覺名校同band3無分別
https://lihkg.com/thread/487976/page/1?ref=ios

睇下#9

Engage all defenses
睇多次預告,隊長個新盾應該係可以分體個個

套衫真係好難唔心邪....

嘩屌
即刻諗起佢

講番xmen

的確幾好睇

套apocalypse收返埋啦
嗰排竟然仲有dc狗吹奏呢套
完全係凡係非mcu既一律要支持 紅衛兵咁

係屋企都睇到訓著左呀呢套

daddy隻左手係咪可以報廢

又要人貼呢張

daddy隻左手係咪可以報廢

homecoming 旅行嗰到無留意
if you are nothing without the gauntlet!
見到出面個post 如果wasp avg3冇出現咁佢個陣去左邊
定係留個驚喜比我地
if you are nothing without the gauntlet!

沙煲咁大嘅拳頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞