Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
其實我覺得Maria Hill 都好正
有冇同好

咁多人唔識欣賞

佢都正

藍眼p到似got white walker多啲

新果堆細路都樣衰到仆街 路人lv

咁多次機會比佢拍鐳射眼都可以拍到成個二打六咁

三傻鳩叫就殺左boss嗰下真係心諗做乜鳩
每集出一堆新人 但幾乎冇一個表現係突出
唔明點解出面咁多人吹奏xmen系列
以前頭兩集同fc同logan係幾正
但個系列計返數其實有一半都係爛

Xmen真係會有班人乜都吹奏
新果班細路個樣仲要好柒

屌連the gifted都吹到話神

最記得嗰時班dc狗連apocalypse都吹奏
真係話知爛唔爛 總之所有非mcu都要吹奏

隻天啟同ultron一樣雷聲大雨點小

睇電視學英文
麥可俾佢上身 一路上身d頭髮一路甩 咁樣變光頭

腰仔俾我地聽果條聲

新果班細路個樣仲要好柒

睇電視學英文

腰仔俾我地聽果條聲

到而家諗起都係忍唔住笑
其實13都好正

新果班細路個樣仲要好柒

睇電視學英文

腰仔俾我地聽果條聲

到而家諗起都係忍唔住笑

雖然冇條友吹到既咁差 唔睇得咁款
但膠就一定冇吹大到
有冇同好

咁多人唔識欣賞

Robin
有冇同好

咁多人唔識欣賞

佢都正

一路都覺得 Emily VanCamp 好靚

iw/avg4係咪都冇佢份

好似冇
唔想睇13crap
其實mcu啲女真係個個都唔差
除左愛回家嗰兩條豬西
拉低晒個average
其實mcu啲女真係個個都唔差
除左愛回家嗰兩條豬西
拉低晒個average

為了左膠
MCU好多女都好正
MCU好多女都好正

其實ww真係好普通,唔係因為女的關係想像唔到可以本土過四億
所以marvel快d出全女班,人地一條女都咁的成績,你全女班all in仲得了
MCU好多女都好正

MCU係可以連黑妹都靚((除左愛回家
相反隔黎既Iris同哨牙hawkgirl
MCU好多女都好正

但人地個vixen
謝落美去左澳門

謝婷婷有冇跟埋去

謝落美去左澳門

最近查過 原來mcu戲香港d票房仲高過好多國家 要求iw marvel派演員嚟宣傳

要求全員

要求全員
謝落美去左澳門

謝婷婷有冇跟埋去

散左喇
謝落美去左澳門

最近查過 原來mcu戲香港d票房仲高過好多國家 要求iw marvel派演員嚟宣傳

要求全員

要求全員

係都派左上支那先
話唒第二大市埸
MCU好多女都好正

但人地個vixen

咁Dceu仲有amy,mera 同HQ嘅
不過hq係本身個角色造型靚多過個演員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞