Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
btw AOS第1-2集真係唔差喎
好吸引, 希望之後生生性性
感覺好似dum本左去拍

好似係final season?

好似見有人講過, 但印象中官方冇話係??

聽講abc本身想執柒左套野
但老迪出手先救返佢
我覺得玩埋今季 好好睇睇咁完左佢咪算囉
睇wiki,荷里活六巨頭中
市場份額本身老迪已經係最大份
食埋fox既話就接近四成
FYI,殘廢餐sony8%

四成 買埋sony啦 唔好比佢搞

美國係咪有啲咩反壟斷嘅法案
老迪買晒fox同sony仲得了

所以我都覺好奇怪
有反壟斷法點解會俾老迪買fox
comcast好似都因為有反壟斷唔俾買(?)
發現hulu結構好有趣
universal 30%, fox 30%, 老迪30%, WB 10%
買左fox咁老迪仲搞唔搞自己平台?
感覺好似dum本左去拍

再做落去timeline match唔到mcu
雖然都唔多連
感覺好似dum本左去拍

聽講abc本身想執柒左套野
但老迪出手先救返佢
我覺得玩埋今季 好好睇睇咁完左佢咪算囉

如果要完真係想佢完滿d 上季就完既話好似好怪
見已經有人慶祝緊F4 , X-men回歸MCU

我地係咪要開始fan casting

其實舊登小圈子有cast過f4
仲整埋圖

詳情睇呢度:
https://docs.google.com/document/d/14FhaJz3fLiL7fwqsqAHoRNjdNuY6eAJkdZ0cogTWxBI/edit?usp=docslist_api

DAVEY!!!!
今年都32
仲做唔做到human torch呀?

11th Doctor
但講真,真係cast佢開頭應該好多人屌獲金

當初睇dw,我都過左好長時間先愛上佢

Matt smith正喎

sony有冇fox咁值得買先
fox唔計f4同xmen版權,其他都好値,星戰前六集,alien
sony本身間電影公司冇乜特別

sony最賺錢好似得spidey同007
其他都唔算好值得買
近幾年又冇乜作為 算把啦

fox唔計f4同xmen版權,其他都好値,星戰前六集,alien

其他都唔算好值得買

當年唔係靠Tobey spidey先翻到身
所以唔會咁易放spidey版權

其他都唔算好值得買

當年係靠Tobey spidey先翻到身

其他都唔算好值得買

套emoji係sony出架
已經唔係冇作為咁簡單

其他都唔算好值得買

當年係靠Tobey spidey先翻到身

佢會繼續食spidey殘廢餐
咪睇下佢套venom拍成點囉
可能呢套掂左 再拍埋sinister six
以後就靠呢堆架喇
唔知輝神plan未來20套嗰時有冇預留俾xmen f4佢地呢
如果冇 係咪會打亂佢計劃 要重新plan過
唔知輝神plan未來20套嗰時有冇預留俾xmen f4佢地呢

真心唔好撈埋xmen 唔想mcu接收一大堆野
之前spidey已經搞咗個8 years later

其他都唔算好值得買

套emoji係sony出架
已經唔係冇作為咁簡單

仲有pixel

[unpopular opinion]
其實我都唔想而家堆xmen入mcu
喺mcu引入返mutants個concept係ok
但而家嗰堆xmen俾fox玩爛左一半
唔想佢地叉隻腳入mcu
Tom Hardy

可惜……

講起罪大
有冇人睇過
Magnificent 7
Inferno

仲整埋圖

詳情睇呢度:
https://docs.google.com/document/d/14FhaJz3fLiL7fwqsqAHoRNjdNuY6eAJkdZ0cogTWxBI/edit?usp=docslist_api

DAVEY!!!!
今年都32

11th Doctor

11仔
講起罪大
有冇人睇過
Inferno

7有
inferno冇
套7有肥底同fisk 幾正
Tom Hardy

可惜……

硬tom係好撚型
所以唔sure想唔想套venom爛
想睇硬tom,但又想罪大收皮

[unpopular opinion]
其實我都唔想而家堆xmen入mcu
喺mcu引入返mutants個concept係ok
但而家嗰堆xmen俾fox玩爛左一半
唔想佢地叉隻腳入mcu

xmen真係唔好喇 會搞到好亂
有F4咪算
Tom Hardy

可惜……

硬tom係好撚型
所以唔sure想唔想套venom爛
想睇硬tom,但又想罪大收皮

套野好似未開拍?
叫老迪向罪大出面,放佢走再收返黎做痕人喇好嘛
講起罪大
有冇人睇過
Inferno

7有
inferno冇
套7有肥底同fisk 幾正

7 放聖誕假搵時間睇下都好

罪大啲戲真係諗黎諗去都似膠戲
果套講個死肥仔結婚要俾錢請成團伴郎
算係膠得黎又好睇

仲整埋圖

詳情睇呢度:

DAVEY!!!!
今年都32

11th Doctor

11仔

照trend佢入mcu會做villain
我成日都想像WB同DC日日都急call全公司高層入房開會 OT到天光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞