Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

tony被插整ultron嗰時又唔見有人話漫畫唔係佢整
攞個故仔拍佢套戲就唔高興
係唔中意pym隻故仔俾tony用左既aou嗰時就應該出聲啦
如果mcu想跟返漫畫 要pym揹返ultron隻鑊我唔介意架

我冇話唔高興,不過因為ultron本身都係avengers既故事,係avengers 電影改做Tony整都ok
但Im3拎黎用會唔太好 同埋搞到im自己好似冇好故仔咁

其實我上面係講緊ultron呢個lv既villain拍到咁廢
擺solo電影都夠ko 唔洗擺avg
唔係針對緊個故仔
況且im3又拍爛左mandarin 先9up話擺ultron落im3啫

其實可以話滿大人係奧創整出嚟替死
話哂奧創經典過金毛毒撚好多
D死忠唔會屌到咁勁又show到奧創有智力
最後廢廢地比house party KO咗
再係avengers 2 hack入iron legion會唔會好D
好過一出世就夭折

其實觀眾都係想睇真mandarin
如果冇左個on9膠plot twist
真係講mandarin賣生化武器俾金毛毒撚已經好好多

留左個條伏線唔知幾時先出真版

我就冇咩所謂
個Twist幾有趣
D死忠想睇咩唔比佢就屌哂鬼

其實Mandarin個twist幾正
係final boss同boss fight令人失望
仲有其實個twist有少少參考Ultimate Universe Mandarin個處理手法
Steven Weintraub
@colliderfrosty

Okay this is pretty awesome... @Kevfeige just invited the person that was first in line for the @MarvelStudios panel at #CCXP17 to the 'Black Panther' premiere in Los Angeles. He freaked out and the crowd went nuts.
聽講星期三前公布收購
Btw智3已經過埋WW
聽講星期三前公布收購
Btw智3已經過埋WW

係咪真係可以用屌打呢個詞語
marvel今年三套都屌打dc
聽講星期三前公布收購
Btw智3已經過埋WW

係咪真係可以用屌打呢個詞語
marvel今年三套都屌打dc

老人k話只計本土
海外賺得唔多有撚用咩

說好的下下講錢架咩呢?
http://comicbook.com/marvel/2017/12/09/avengers-infinity-war-loki-thanos/

During a question and answer session conducted remotely at Comic Con Experience 2017 in Sao Paulo, Brazil, Marvel Studios president Kevin Feige confirmed that Loki will be an ally of Thanos in Avengers: Infinity

我屌
仲諗住個衰仔從良左
見佢交石個樣咁唔情願 仲覺得佢好慘
分分鐘係佢召喚thanos黎搶石

不過可能係逼不得已先認thanos做大佬啫right?
為左保住條命仔佢咩都做得出
但老實講就算佢幫thanos手
thanos利用完佢都係會殺佢
佢仍然係喺iw死既大熱門之一

我就冇咩所謂
個Twist幾有趣
D死忠想睇咩唔比佢就屌哂鬼

其實Mandarin個twist幾正
係final boss同boss fight令人失望
仲有其實個twist有少少參考Ultimate Universe Mandarin個處理手法

利申 im死忠但冇expect過im3要睇mandarin
冇期望下睇完出黎都係屌鬼
個twist係可以扭得好睇 問題係佢拍得好柒
ben kingsley咁撚霸氣 做真mandarin明明好正
但你同我講佢其實係條廢老傻鳩
將前面build up左半套戲既氣氛一下反高潮
再推個零霸氣金毛毒撚出黎做大boss真係九唔搭八
http://comicbook.com/marvel/2017/12/09/avengers-infinity-war-loki-thanos/

During a question and answer session conducted remotely at Comic Con Experience 2017 in Sao Paulo, Brazil, Marvel Studios president Kevin Feige confirmed that Loki will be an ally of Thanos in Avengers: Infinity

我屌
仲諗住個衰仔從良左

我屌
仲諗住個衰仔從良左

屌你仲咁好心機每隻字唔同色

斷估佢係想用石送船人走
但趕唔切 結果都係死左好多asgardian
佢再唔交石就自己都要死
逼於無奈都要轉呔幫thanos

惟有咁樣先唔會浪費左佢喺智3既character development
M記: 都係整臭佢算

智3都已經唔洗靠佢宣傳
推一推post
重未收工

智3都已經唔洗靠佢宣傳

我始終都估佢係二五仔
最終可能會出賣Thanos 將某種重要情報講比智仔知
不過當然啦 佢最後都係會難逃一死
JJ S2 三月八日
最後抽uncle ben名言水?
https://youtu.be/QK_iX5cPDhE
JJ S2 三月八日

婦女節出
JJ
突然間諗
可唔可以話係CA2拯救咗MCU

智3都已經唔洗靠佢宣傳

我始終都估佢係二五仔

好似圍城個尾咁

智3都已經唔洗靠佢宣傳

我始終都估佢係二五仔

好似圍城個尾咁

出kid loki
JJ S2 三月八日

婦女節出

marvel名句俾jj嫌棄
突然間諗

會唔會吹大左
mcu本身都好穩定 唔洗救
ca2係救返cap個角色就真

智3都已經唔洗靠佢宣傳

我始終都估佢係二五仔

好似圍城個尾咁

出kid loki

agger佢可能會出賣返thanos轉頭
死loki賠率暫時係最低
突然間諗

會唔會吹大左

唔止救番
直情一夜間多咗萬千迷妹
突然間諗

會唔會吹大左

唔止救番
直情一夜間多咗萬千迷妹

由本身貼身衫傻仔士兵變左型棍cap
多得你套衫唔少啦
突然間諗

會唔會吹大左

唔止救番
直情一夜間多咗萬千迷妹

由本身貼身衫傻仔士兵變左型棍cap
多得你套衫唔少啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞