Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike
其實我想修正一樣野,黑豹有黑人光環可能評價高
但票房大家覺唔覺得會有d冒險?

8億就有d難度既
但有iw崔那加持
又係iw前最後一套 會睇iw既基本上都會入場睇埋喵仔
總之就係有iw帶挈 應該唔會太差

全世界都勁啦

我搵到篇文提到個核心成員個weibo
入面cap圖話係同reddit decu個版主啲吹水內容
Aka二隻狗圍威喂

8億就有d難度既
但有iw崔那加持

最大問題真係黑人擔正

我覺得peggy正好多 雖然唔會再係mcu見到佢

邊個話佢唔再出架

人都死9埋 過埋avenger 4連steve都收埋皮 仲邊有可能

係咪冇追開news
傳a4啲flashback有peggy都傳得好勁下

有無記錯:之前唔係傳hulu接手agent carter?
堅定流定未firm

8億就有d難度既
但有iw崔那加持

最大問題真係黑人擔正

美帝而家左膠當道
一定唔會俾套野flop
左膠統治世界

全世界都勁啦

我搵到篇文提到個核心成員個weibo
入面cap圖話係同reddit decu個版主啲吹水內容
Aka二隻狗圍威喂

呢條友喺強國英雄片fandom個朵臭哂
我之前見過有人特登出po屌鳩佢
好似150同我地個整合po咁

邊個話佢唔再出架

人都死9埋 過埋avenger 4連steve都收埋皮 仲邊有可能

係咪冇追開news

堅定流定未firm

係呀 hulu firm左喇
所以一定會再見到佢 除非佢唔拍
諗住入dc post望下佢地對地震有咩反應
點知又見到笨大巴狙擊k哥

8億就有d難度既
但有iw崔那加持

最大問題真係黑人擔正

識人對黑人有面盲証
唔知佢入去戲院睇點認人
全球撚狗系列

殘體注意

是咁的
話說我喺weibo見到wb dc地震單野啲cm
發現原來強國都有人撚狗

仲有個term好好笑 叫「扎斯林
我就諗係咪穆斯林啲fd黎
串鳩班工頭打手係恐怖分子

然後kata搵到「扎斯林」既來源
原post(殘體),啲cm好啜核:
https://zhuanlan.zhihu.com/p/31185483
繁體版:
https://read01.com/zh-hk/aA0oaKD.html

簡單啲講 扎斯林=強國dc狗
篇文好撚正
完全係我地平時撚狗啲口吻黎
節錄幾段俾你地睇下

「扎斯林,一個以扎克施耐德導演為天父的中國新生宗教,大約成立於2013年《鋼鐵之軀》上映之時。不過真正壯大起來,是從2016年《蝙蝠俠大戰超人》時。」

「在扎斯林通過解析扎克電影的鏡頭藝術,動則寫幾十萬字評論扎斯林的聖經《蝙蝠俠大戰超人》」
bvs係聖經 又寫論文

「事實上有部分扎斯林也意識到《正義聯盟》遠遠不如他們的聖經《蝙蝠俠大戰超人》剪輯版更有奧妙,但這一切的錯誤皆是世人對扎克施耐德的嫉妒。」
你地班凡夫俗子識條鐵

「扎克施耐德的電影一直以來就受到邪惡的漫威所迫害,鋪天蓋地的漫威腦殘粉除之不盡,漫威粉每一日都不干別的事情,他們掏空心思去抹黑DC電影,所有DC電影中的負面新聞,都由漫威在背後所操縱,強大的漫威粉為了黑DC無所不用其極。」
強國班dc狗aka扎斯林都慘被m狗逼害

「像《雷神3》這樣的喜劇片、公路片是毫無內涵的爆米花電影,這樣的電影跟《正義聯盟》同時在電影院中播放,是對藝術的侮辱。」
撚狗口吻

原post啲cm仲撚好笑

「最可怕的是,扎斯林分子认为只有核心成员才对电影享有唯一解释权……非真主创造的电影,全是伪书,包括诺兰、蒂姆波顿全是伪神……

伪神诺兰和伪超里夫的信徒同样是DC的异教徒,不得就DC扩展电影宇宙有任何发言权。

扎斯林们早就把诺兰定义为伪神,所以暗黑骑士三部是伪神的作品,喜欢的人要下地狱的。」

仆街喇
影視台咁大班腦爛信徒 全部要落地獄喇

原文連埋cap圖都幾長
仲講埋上次支那用左p圖宣傳jl單野
真係建議你地抽時間睇下
強國人撚狗力度都好勁下

咁150係咪即係扎斯林粉頭級人物 心心大姐d 信徒呀?
其實我覺得Maria Hill 都好正
有冇同好

咁多人唔識欣賞

佢都正

依個正

邊個話佢唔再出架

係咪冇追開news

堅定流定未firm

竟然!!!!!!!岩岩先知!!!!!!
dc狗已經連肥ben出事都吠唔出
有冇人識得啲好獸醫
可以俾個聯絡方式佢地
扎斯林

邊個話佢唔再出架

係咪冇追開news

堅定流定未firm

乜唔係hulu有得睇s 1 2 咋咩 有話出s3咩

邊個話佢唔再出架

係咪冇追開news

可能我表達得唔好 我指過埋a4

邊個話佢唔再出架

係咪冇追開news

可能我表達得唔好 我指過埋a4

同埋係銀幕
我知有劇

呢張cap圖都係心心大姐到偷㗎

屌 未瞓醒get錯你意思
你岩你岩

150得呢度先自稱到大佬
出到去又咪要吠

係咪冇追開news

堅定流定未firm

有news話接手
Streaming service會接手公營棄劇唔係第一次
The Mindy Project都俾hulu接手拍多左二三季埋左個靚尾

可惜Hannibal被NBC簽死左
本身話Amazon想買黎接手既
Rip第四季
(過左二年都係有啲不爽)

屌 未瞓醒get錯你意思
你岩你岩

150得呢度先自稱到大佬
出到去又咪要吠

又撚
http://www.latimes.com/business/hollywood/la-fi-ct-warner-dc-comics-shakeup-20171207-story.html

Warner Bros. shakes up DC leadership after 'Justice League' falls short at box office

有news話接手
Streaming service會接手公營棄劇唔係第一次
The Mindy Project都俾hulu接手拍多左二三季埋左個靚尾

可惜Hannibal被NBC簽死左
本身話Amazon想買黎接手既
Rip第四季
(過左二年都係有啲不爽)

竟然咁多人想睇AC s3
明明嗰時post幾乎冇人討論
s2又爛爛地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞