Destiny still arrives (108)

1001 回覆
39 Like 3 Dislike

creed個頭

creed個頭先正

話時話
creed三個都入晒mcu
佢同mbj同龍哥有冇得喺mcu重聚

金剛都係三個係mcu

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

幾期待下集godzilla

creed個頭

creed個頭先正

話時話

金剛都係三個係mcu

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

godzilla正
嗰時入場睇 一路記住lizzie同柒銀係兩公婆
搞到睇aou睇兩兄妹好怪
而家諗返godzilla又覺得兩公婆先奇怪

creed個頭

creed個頭先正

話時話

金剛都係三個係mcu

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

godzilla正

景甜可以係個森林都可以咁乾正,仲要一有危險的場面佢就唔見人,你話依條女真係

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

godzilla正

景甜可以係個森林都可以咁乾正,仲要一有危險的場面佢就唔見人,你話依條女真係

根本完全冇撚用
支那合拍先夾硬加佢落去
pacific rim又係明明第一集好撚正
套2又要加佢 屌那星

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

godzilla正

根本完全冇撚用
支那合拍先夾硬加佢落去
套2又要加佢 屌那星

重點係佢真係小小敬業精神都無

套kong就算鳩數啦
景甜宇宙 即刻扣50分

godzilla正

根本完全冇撚用
支那合拍先夾硬加佢落去
套2又要加佢 屌那星

重點係佢真係小小敬業精神都無

戲又屎 又唔係靚
不過好似話佢背後間公司俾支共查緊
希望可以從此收皮 唔洗再見到佢
呢張先係大boss
老迪建國

jj s2新圖

jj s2新圖

purple man
in case 有人想要呢張既英字版

jj s2新圖

變左心魔
謝落美去左澳門
謝落美去左澳門

最近查過 原來mcu戲香港d票房仲高過好多國家 要求iw marvel派演員嚟宣傳

咁多次機會比佢拍鐳射眼都可以拍到成個二打六咁

三傻鳩叫就殺左boss嗰下真係心諗做乜鳩
每集出一堆新人 但幾乎冇一個表現係突出
唔明點解出面咁多人吹奏xmen系列
以前頭兩集同fc同logan係幾正
但個系列計返數其實有一半都係爛

因為唔係mcu咪比人吹奏囉
xmen真係好撚爛

exact7y
咩day of future past好神好好睇
一開波見到隻強國 已經唔開胃
成套野成套TBB劇三角戀式死追住妖后
X教授成個角色比感情線破壞哂搞到佢成套戲成個忘了愛死mk咁
咩快銀用Bullet time好神好好J
十幾廿年前套Matrix出左好撚耐啦
邊度神?

俾你咁突然講一講dofp
反駁唔到 有啲失落

未來世界個part其實幾好睇 不過著墨極少
攞晒時間嚟搞妖后追逐

真心嬲
first class開左咁好嘅頭
有 og suit, 有埋正宗 magneto個頭盔
第二集比 D咁嘅野我
又俾番狼人做主角

dofp 狼人係大配角咋喎

佢係好彩細個casting時得得意意
可惜開拍got冇耐已經開始走樣
劇組洗濕左個頭冇得唔用落去
係唔明xmen 點解要搵佢

XMEN除左狼人磁力王X教授死侍所有野都成陣柒味
Bryan Singer好撚中意用鳳凰之力打飛機
最有創意係上集鳩叫一下殺左個變種人始祖
特技永遠冇改善
Logan吊威也仲維持係歡樂滿東華水準
而家新一代XMEN出得一集就出鳳凰
好心執柒咗佢啦

新果堆細路都樣衰到仆街 路人lv

Xmen真係會有班人乜都吹奏
新果班細路個樣仲要好柒

屌連the gifted都吹到話神
謝落美去左澳門

謝婷婷有冇跟埋去
謝落美去左澳門

最近查過 原來mcu戲香港d票房仲高過好多國家 要求iw marvel派演員嚟宣傳

要求全員

特技永遠冇改善
好心執柒咗佢啦

新果班細路個樣仲要好柒

最記得嗰時班dc狗連apocalypse都吹奏
真係話知爛唔爛 總之所有非mcu都要吹奏

特技永遠冇改善
好心執柒咗佢啦

新果班細路個樣仲要好柒

隻天啟同ultron一樣雷聲大雨點小

特技永遠冇改善
好心執柒咗佢啦

新果班細路個樣仲要好柒

隻天啟同ultron一樣雷聲大雨點小

睇電視學英文
麥可俾佢上身 一路上身d頭髮一路甩 咁樣變光頭
其實我覺得Maria Hill 都好正
有冇同好

咁多人唔識欣賞

因為唔係mcu咪比人吹奏囉
xmen真係好撚爛

exact7y
咩day of future past好神好好睇
一開波見到隻強國 已經唔開胃
成套野成套TBB劇三角戀式死追住妖后
X教授成個角色比感情線破壞哂搞到佢成套戲成個忘了愛死mk咁
咩快銀用Bullet time好神好好J
十幾廿年前套Matrix出左好撚耐啦
邊度神?

俾你咁突然講一講dofp
反駁唔到 有啲失落

未來世界個part其實幾好睇 不過著墨極少
攞晒時間嚟搞妖后追逐

真心嬲
first class開左咁好嘅頭
有 og suit, 有埋正宗 magneto個頭盔
第二集比 D咁嘅野我
又俾番狼人做主角

dofp 狼人係大配角咋喎

dofp狼叔戲份啱啱好 佢嘅結尾加20分
另外,見演員紅咗就瘋狂加戲份真係xmen傳統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞