[極危險][慎防劇透狗]影視台天才BABYGROOT

179 回覆
47 Like 4 Dislike
此狗BABYGROOT#81397[簡稱150]係高登時代就已經多次恐嚇劇透影視台群眾

Civil War上映前:

https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=VI&message=6344070&page=4

Thor3上映前:

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

但由於佢有精神分裂 走左去第個post到屌人劇透

JL討論post:

https://lihkg.com/thread/468708/page/2

高登TWD post:

原來已經有前科 最後重搞到人從此分家

但次次圍屌佢果陣 都以高超既智商大殺四方

重要係到亂吠認錯人 最終要寫紙認錯

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

大家記得每逢有心儀大片上映就block柒左佢喇

另外,建議小天才再去check check智商,事關唔少台友都覺得你今年又醒目左。

衞 生 署 兒 童 體 能 智 力 測 驗 服 務
地 址 :香 港 九 龍 城 亞 皆 老 街 147L 號 2 字 樓
傳 真 :(852) 2715 3447
150事蹟懶人包
150事蹟懶人包

以為換個場就冇事
智商150都睇唔到個名唔同左
-150就-150啦
仲學人做影視台/dc狗大佬
乜而家d dc狗真係咁唔惦
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐
智商150都睇唔到個名唔同左
-150就-150啦
仲學人做影視台/dc狗大佬
乜而家d dc狗真係咁唔惦

群蟲無首
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

快啲加入返我地打狗既行列
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

佢以為過到連登就成功洗底扮大佬
點知原來一直有人keep住佢啲柒圖
喺舊登年代真係儲落唔少
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

喺舊登年代真係儲落唔少

而家連登啲小學生當佢神咁拜
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

快啲加入返我地打狗既行列

copy that
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

喺舊登年代真係儲落唔少

上次竟然有人話唔識佢
希望各位巴打見到呢個post可以深入了解下150
大家都係美漫電影同好 何必狗咬狗骨
babygroot巴打最近都冇做啲咩野得罪人,我兩個人物介紹po佢都有幫手推po同答我同其他人問題,佢同我同大家一樣係一個熱心既美漫撚姐
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

喺舊登年代真係儲落唔少

上次竟然有人話唔識佢
希望各位巴打見到呢個post可以深入了解下150

居然唔識影視台愛因斯坦
150事蹟懶人包

好多圖我唔見左好耐

喺舊登年代真係儲落唔少

舊登我有CAP開圖,部IPAD壞左咩都冇啦
大家都係美漫電影同好 何必狗咬狗骨
babygroot巴打最近都冇做啲咩野得罪人,我兩個人物介紹po佢都有幫手推po同答我同其他人問題,佢同我同大家一樣係一個熱心既美漫撚姐

Thor3先上左一個月都冇
佢一兩個月前恐嚇人劇透
重唔叫最近
睇哂都唔係好明

即係條友成日劇透?
定攞劇透黎恐嚇人?
睇哂都唔係好明

即係條友成日劇透?
定攞劇透黎恐嚇人?

拎劇透黎恐嚇人
轉個頭就周圍鬧人劇透
美漫巴你係正經人 和平撚
唔會明150條契弟平日有幾惡
你只係見到佢唔博屌果面
睇哂都唔係好明

即係條友成日劇透?
定攞劇透黎恐嚇人?

拎劇透黎恐嚇人
轉個頭就周圍鬧人劇透

人地屌佢恐嚇劇透
佢就話自己只係好心提醒佢好憎嗰班m狗
係m狗屈佢喎
睇哂都唔係好明

即係條友成日劇透?
定攞劇透黎恐嚇人?

簡單d講,佢係一個搞屎掍

起底圖
係咪鬧CA3唔可以叫civil war個on9?
係咪鬧CA3唔可以叫civil war個on9?

終於有人開post 屌柒呢條垃圾閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞