They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
邊到有得睇直播

youtube

有直播架咩 gma 好似係 abc播

想用abc app 睇但係又無subscribe
youtube 個abc news live 又唔知睇唔睇到

睇下有冇鬼佬開live
邊到有得睇直播

youtube

YOUTUBE官方唔係會同步放架咩?

我諗佢地直播意思係gma嘅直播
邊到有得睇直播

youtube

我想講啱先上fb search gma live
之後見到有鬼佬開左live
邊到有得睇直播

youtube

咁我地點叮呀
請問香港時間幾點左右播崔那,等唔切
出面個po未播都十版
爆咗vic巴記得開2
邊到有得睇直播

youtube

我想講啱先上fb search gma live
之後見到有鬼佬開左live

官網ABC個直播應該限死左美國地區收看
google "abc live stream",之後逐個link篤下(記得開adblock,好多廣告)入去逐個stream篤下睇下邊個播到啦 (用開stream2watch)

但都係個句 Seb上去似宣傳I,Tonya
同埋如果有,gma播完應該立即youtube都有
上網睇直播卡住卡住反而仲唔過癮

利申 f5緊marvel個youtube channel
邊到有得睇直播

youtube

咁我地點叮呀

youtube 全部social media 官方page 實會同步
邊到有得睇直播

youtube

咁我地點叮呀

youtube 全部social media 官方page 實會同步

心跳加速
lm
心跳加速

好緊張
https://www.streamlive.to/view/68969/ABC
唔知呢個啱唔啱 要用電腦睇
興奮到要去屙定尿先
兩分鐘!!!
睇完jl而家超鐘意superman
Henry靚仔到

咁你係純粹鐘意個演員 定真係知成個dceu做緊咩 真心想睇部有意思既jl 定純粹睇裹面啲人型唔型來分套好唔好睇

隔離post quote
讚靚仔都俾人質問
唔係屋企
煙駁煙
播啦gma
https://www.streamlive.to/view/68969/ABC
唔知呢個啱唔啱 要用電腦睇

真係播緊gma
btw,又再傳迪迪尼收購20th fox重新談判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞