They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
Fury承接消失會唔會去左揾captain marvel

Avg3個mid credit scene應該係motherfucker同captain marvel了
豆腐仔你個仆街係dc post最後一個留言post,想佢地死咩

笑左

人地連即場屌返你的機會都無

佢地仲未開新post,頭1頁瘋狂貼崔那

咁太over了

1001要開post架wo 然後係第一個留言話承繼1001 個留言然後變堆iw post

笑到我

屌我終於明你地講乜
好CHEAP 但好撚正
一日應該可以爆post
佢地開左新post喇
玩左1001就夠喇
驚真係逼死佢地
佢地開左新post喇
玩左1001就夠喇
驚真係逼死佢地

thanos炸船
heimdall同valkyrie去左邊
諗諗下喵喵叫人整個盾比cap, 會唔會佢未有機會用就...
youtube comment
Mohit mahato
2 分鐘前
#InfinityWarTrailer is far better then entire #JusticeLeague muvi
thanos炸船
heimdall同valkyrie去左邊

死/比thanos捉左

對手咪戴左hand shields囉

漫畫有無類似嘅野
New York dr strange wong bruce tony spidey個到應該直接接落sdcc trailer gotg+佢地打thanos個到?

漫畫有無類似嘅野

個個都叫shield咩
決定今晚通宵刷trailer
點先count一次hit rate

唔同裝置

而家好似停左係467k
要google 解

而家好似停左係467k
要google 解

停左成個鐘 冇升過

而家好似停左係467k
要google 解

停左成個鐘 冇升過

應該係過左一個數先會郁一次?
搏命刷實唔會錯

漫畫有無類似嘅野

個個都叫shield咩

有種盾叫Buckler,係一種細盾,通常係圓形或長方形

而家好似停左係467k
要google 解

停左成個鐘 冇升過

搏命刷實唔會錯

一開頭睇係咁升 唔知做咩呢個位停左

而家好似停左係467k
要google 解

停左成個鐘 冇升過

搏命刷實唔會錯

一開頭睇係咁升 唔知做咩呢個位停左

YouTube係咁
一到四十幾萬就會卡
要隔一陣先識郁

coco又掂
iw又掂
老迪稱霸天下
突然發現
條崔那冇鷹叔喎
諗諗吓
Vision個樣係咪cg未整好就出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞