They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike

各位手足點睇

佢地以後無得丁架啦
dceu都就執

贏未來

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過
到底邊個係阿智

Thor

我一開頭都諗左好耐

因為佢thor3前智商都負數 好智障
所以我地叫佢阿智

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

A4會唔會用Time Stone吹雞吹埋d壞人出黎打Thanos

穢土轉生咩屌你

火影

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

其實個post係等DCEU執,比WB開翻DCAU
無眼睇DCEU了
到底邊個係阿智

Thor

我一開頭都諗左好耐

所以我地叫佢阿智

Thor3真係贏返唔少掌聲
話說我尋晚上weibo同twitter一睇
成班迷妹哀鴻遍野 瘋狂哭喪
佢地哭喪既位如下:

daddy攬住隻手(我覺得係佢自己隻手 但有人估係其他人)
個樣好崩潰好慘 以前成日同人講有外星人入侵但冇人理佢
唔知係咪左手舊患復發 定係有人出左事

spidey一個細路走去單挑thanos
仲俾佢撻落地 瘋狂掙扎
諗起佢流出崔那嗰句i'm sorry tony
唔知呢幕同daddy攬手有冇關係

阿智拼死保護asgard 最後都係冚家剷
不過我都想問
阿智力量源自asgard 冚家剷既話佢點算

loki終於從良做賢妻
但可能好似喵嫂咁講 臨冚家剷之前都送走d人先
最後逼於無奈交粒石出黎 可能一交完就俾thanos殺死

vision叫得咁淒厲 凶多吉少
同wanda唔知會唔會有happy ending
之前仲話cast對twins 疑似係佢地個仔
可能wanda真係痴左線

大概係咁上下
weibo嗰班仲瘋狂屌鳩marvel
又話marvel要記住自己係老迪 唔准avg團滅咁慘
不過最中point都係哭喪一個時代既終結
iw真係beginning of the end

d人話係我隻手
到底邊個係阿智

Thor

我一開頭都諗左好耐

所以我地叫佢阿智

斷髮換智商

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

無眼睇DCEU了

大家都係dc撚 幾時叫佢地唔好再盲撐dceu join dcau
話說我尋晚上weibo同twitter一睇
成班迷妹哀鴻遍野 瘋狂哭喪
佢地哭喪既位如下:

daddy攬住隻手(我覺得係佢自己隻手 但有人估係其他人)
個樣好崩潰好慘 以前成日同人講有外星人入侵但冇人理佢
唔知係咪左手舊患復發 定係有人出左事

spidey一個細路走去單挑thanos
仲俾佢撻落地 瘋狂掙扎
諗起佢流出崔那嗰句i'm sorry tony
唔知呢幕同daddy攬手有冇關係

阿智拼死保護asgard 最後都係冚家剷
不過我都想問
阿智力量源自asgard 冚家剷既話佢點算

loki終於從良做賢妻
但可能好似喵嫂咁講 臨冚家剷之前都送走d人先
最後逼於無奈交粒石出黎 可能一交完就俾thanos殺死

vision叫得咁淒厲 凶多吉少
同wanda唔知會唔會有happy ending
之前仲話cast對twins 疑似係佢地個仔
可能wanda真係痴左線

大概係咁上下
weibo嗰班仲瘋狂屌鳩marvel
又話marvel要記住自己係老迪 唔准avg團滅咁慘
不過最中point都係哭喪一個時代既終結
iw真係beginning of the end

其實我都有上Weibo 有好留言同圖仲好笑,但殘體字癈時貼

其實我都有上Weibo 有好留言同圖仲好笑,但殘體字癈時貼

唔怕啦 以前我地都成日貼
就爆po 22個鐘
下次出official崔那再破過

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

無眼睇DCEU了

大家都係dc撚 幾時叫佢地唔好再盲撐dceu join dcau

唔炒左WB個CEO 見唔到DCEU有咩希望

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

無眼睇DCEU了

DCAU高質過DCEU好多
好多人細個係睇DCAU大

各位手足點睇

由dc丁下
佢地從來無擁有過

唔好再撚班dceu狗了

無眼睇DCEU了

DCAU高質過DCEU好多
好多人細個係睇DCAU大
如果老迪真係想擴大版圖(收購fox)
應該要放手一搏
唔可以再太合家歡
為將來marvel阿 alien阿 sw阿鋪路
btw
其實rogue one都幾慘 真係冚球剷左

我覺得係睇帶頭個肯唔肯咁做
好似話rogue one本身無人死
係個女人話要冚家剷
In 輝神 we trust
如果老迪真係想擴大版圖(收購fox)
應該要放手一搏
唔可以再太合家歡
為將來marvel阿 alien阿 sw阿鋪路
btw
其實rogue one都幾慘 真係冚球剷左

我覺得係睇帶頭個肯唔肯咁做
好似話rogue one本身無人死
係個女人話要冚家剷
In 輝神 we trust

輝神立左咁多血汗功勞
一定說服得到老迪
就爆
爆Post
推爆佢

新post記住正皮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞