They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
見到MCU終於塑造到個強大反派同慘烈氣氛覺得好正

但諗到之後個悲慘局面同舊時代結束,又覺得好慌
1:02 tony心口有arc reactor
哇 之前啲人重話Loki又變節
但睇到佢呢個樣就知佢係被迫
個樣sad到

智3從良左 真心救asgard
點知都係冚家剷
thanos攞完粒石之後分分鐘殺埋佢

但loki會唔會變粒假既俾佢

邊度搵粒假

thanos都痴埋粒石上手, 都唔會假得去邊

其實而家成日fake人 到真戲上除時個畫面已經多左兩粒

依個真
有流出講collector間屋已經收咗皮
可能已經拎埋reality stone

可能去左地球先再去

但如果地球有咁多粒
做咩唔攞齊先走...

collector
大家準備新post名投票
屌格離post有bam圖
Hulkbuster可能係Bruce用黎飛去Wakanda
屌格離post有bam圖

wanda
係FB marvel page見到有條友:
Ethan Chan Shun Shing Trailer 好普通,咩鏡頭都未執好冇貨喺手就趕住出Trailer?
1:02 tony心口有arc reactor

話唔定件褸係新suit

可能可以直接變甲

新post名投票

Destiny still arrives

this does put a smile on my face

新post名投票

get this man a shield

there was an idea

Hulkbuster可能係Bruce用黎飛去Wakanda

係 唔知之前邊度見過話hulkbuster係比hulk着
this does put a smile on my face
Ethan Chan Shun Shing Trailer 好普通,咩鏡頭都未執好冇貨喺手就趕住出Trailer?

痴撚線,啲色水個啲都執好哂啦
同埋4月上以家出都好合時間
There was an idea
呢句咁多人一齊講最有代表性

呢啲人是咪想博上位咋

一切從呢個idea開始

呢啲人是咪想博上位咋

佢比人逼害要反咬
話時話thanos同gotg好似唔同樣 gotg個樣惡好多

多得ss,idea呢個字我只係諗到joker

一切從呢個idea開始

我都鍾意呢個
不過唔怕啦 輪住用咪得
話時話thanos同gotg好似唔同樣 gotg個樣惡好多

冇頭盔差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞