They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
https://m.weibo.cn/3016882097/4179570128983834

殘體,有人cap左崔那d野逐點估

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論
揸hulkbuster既可能係bruce自己
好想睇tesseract爆開 攞粒石出黎嗰下

Bruce揸返唔會分簿戰力?
明明Im3啲甲都可以比Jarvis控

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用
btw我覺得dr strange有能力帶hb同bruce一齊去WAKANDAAAA個喎 (照智3佢咁對Loki同智)

有drs係度根本唔存在交通問題

同iw係無得比
同埋我始終覺得星戰6集應該完
而家間硬拍唔知為乜
又唔覺有d咩新野surprise野

冇撚有錯
而家嗰堆好明顯係老迪拍黎cap水啦
遲下再整多3集你歎添呀
係就係拍得ok 但真係冇乜驚喜
前傳衰衰地都叫補完ani點黑化
6之後其實完左咪算

外傳算啦
掛個名我當佢唔存在咪算囉
仲搵返Hamill出黎搶錢
希望新新三部真係唔好再玩skywalker一家

福仔都頂唔順 終於可以殺左han
keeping up with the skywalkers

唔係有luke我真係唔會睇
但又寫到佢成個廢老咁
https://m.weibo.cn/3016882097/4179570128983834

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用
btw我覺得dr strange有能力帶hb同bruce一齊去WAKANDAAAA個喎 (照智3佢咁對Loki同智)

但佢個交通只限唔同維度

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

咩呀 佢個轉轉轉手唔係隨意門嚟架咩

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

咩意思?唔明

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

個隨意門唔係咩地方都去到
九界本身唔屬於佢的範圍
其他星球都未必得

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

九界本身唔屬於佢的範圍
其他星球都未必得

唔係講緊送hulk去wakanda咩

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

九界本身唔屬於佢的範圍
其他星球都未必得

係囉

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

九界本身唔屬於佢的範圍
其他星球都未必得

之前講過,地球屬於九界之一
即九界係觀塘線,唔同維度係荃灣線
地球係重疊左幾個世界,你當旺角站
奇異博士係唔同維度,唔代表佢可以去埋其他世界
段片過左1000萬 好顛

我又諗起有野想討論

可能佢帶一帶去啫
之後俾返Friday用

但佢個交通只限唔同維度

九界本身唔屬於佢的範圍
其他星球都未必得

依個可以,我指唔會咩地方都得姐
有冇人覺得最尾隊長帶隊出動個Scene已經好Epic
我而家係咁睇trailer reaction, 越睇越想快d到5月啊屌

咩係撒狗糧

放閃

我又諗起有野想討論

我都覺有機係bruce自己

爆tesseract gotg段片唔係有咩

唔係gotg 係aou阿智個幻覺
但我想睇拎粒石出黎嗰下
好似ultron拎mind stone咁
今日值得記錄係Marvel大事回顧入面
全球fans一齊瘋狂,連登爆幾個post
食個宵夜再返黎繼續j 先

痴線呢個post又就爆
24小時內爆post
舊登小圈子全盛時期好似都未試過(?)

facebook個啲觀看次數仲誇張
marvel studio個條3000萬
rdj 個條3100萬

冇撚有錯
遲下再整多3集你歎添呀
6之後其實完左咪算

外傳算啦

keeping up with the skywalkers

但又寫到佢成個廢老咁

佢而家出得咁少 係咪真係廢老都唔知既
不過trailer個款係幾廢
又縮埋去孤島

rdj 個條3100萬

daddy一個carry全家
辛苦你啦笨大
半夜三更無啦啦衝隻狗出嚟

Daddy

冇撚有錯
遲下再整多3集你歎添呀
6之後其實完左咪算

外傳算啦

但又寫到佢成個廢老咁

佢而家出得咁少 係咪真係廢老都唔知既
不過trailer個款係幾廢
又縮埋去孤島

如果佢係個島上唔係揾方法ko個大佬
而真係隱世真係好廢,你要隱居起碼收左個打把仔皮先啦
仲話係star war的第一男主角
準備開定新post
現公佈新post名票數:

get this man a shield - 18

Destiny still arrives - 14

this does put a smile on my face - 7

there was an idea - 6

黎緊既新post名會以票數決定先後次序
但之後可能會有其他新名入選
唔排除會再投票

rdj 個條3100萬

daddy RDJ
興奮到唔想訓
今日值得記錄係Marvel大事回顧入面
全球fans一齊瘋狂,連登爆幾個post
食個宵夜再返黎繼續j 先

痴線呢個post又就爆
24小時內爆post
舊登小圈子全盛時期好似都未試過(?)

好似最癲都要二日
個時好似仲要用hsm定taytay推post大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞