They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
美國東岸今晚9點有鷹叔、Lizzie開fb live講Wind River
仲話CE會join介紹套戲(?)

好似Daddy都有份?

到時分分鐘冇人理wind river
如果Spider-Man喺Infinity War死左
之後下集Spider-Man用Miles做主角會唔會暴動
如果Spider-Man喺Infinity War死左
之後下集Spider-Man用Miles做主角會唔會暴動

左膠: 黑人? ok
所以暴動應該好快平息
外星人入侵post條友已經痴左線

屌那媽
見weibo有人估阿智個頭甩左/俾人撕開條頸
俾gotg執返去縫返
仲話之前好似有道具係related???

哇,我屌
甩左可以縫翻?咁睇嚟今次老迪可能放寬左喎

當佢縫得返
但甩頭喎 係神都死啦
真係唔知可以點玩

我覺得就係因為佢係神
可能俾人扯爆左重傷冇甩都勉強救得返
但夠薑黑到咁DC真係咩都救唔返

不過cw就係好例子
雖然佢中間機場好笑
但去到後面全程含淚睇
好朋友冇原諒大家
Tony半收皮係西伯利亞自責地等幾粒鐘先有救
Bucky斷手好殘忍 咩細路都嚇親
Cap要親自同搵左成世既好朋友再講bye
真係冇出面啲狗講到咁fun
唯一正面少少既係喵
放低左仇恨真正成王
但完全唔係小朋友feel 係真男人

不過大家放心
以前cw我地有ff中唔小
老迪冇我地想像中咁保守

但係gotg邊個有咁高技術
會唔會係dr strange 搞返點佢?

傳Gotg兵分兩路 rocket 同groot同thor揾新武器
其他去匯合tony
好想睇iron spider啲觸手
唔知會唔會有呢

屌那媽
俾gotg執返去縫返

哇,我屌
甩左可以縫翻?咁睇嚟今次老迪可能放寬左喎

當佢縫得返
但甩頭喎 係神都死啦
真係唔知可以點玩

我覺得就係因為佢係神
可能俾人扯爆左重傷冇甩都勉強救得返
但夠薑黑到咁DC真係咩都救唔返

不過cw就係好例子
雖然佢中間機場好笑
但去到後面全程含淚睇
好朋友冇原諒大家
Tony半收皮係西伯利亞自責地等幾粒鐘先有救
Bucky斷手好殘忍 咩細路都嚇親
Cap要親自同搵左成世既好朋友再講bye
真係冇出面啲狗講到咁fun
唯一正面少少既係喵
放低左仇恨真正成王
但完全唔係小朋友feel 係真男人

不過大家放心
以前cw我地有ff中唔小
老迪冇我地想像中咁保守

但係gotg邊個有咁高技術
會唔會係dr strange 搞返點佢?

傳Gotg兵分兩路 rocket 同groot同thor揾新武器
其他去匯合tony

外星人有咁屈機既技術唔出奇既
早晨
YOUTUBE 條OFFICIAL TRAILER 已經上到2800萬
YOUTUBE 條OFFICIAL TRAILER 已經上到2800萬

出面爆埋post2

出面爆埋post2

今朝起身以為呢個po都會爆埋 點知

出面爆埋post2

今朝起身以為呢個po都會爆埋 點知

啲人未起身

原來

上左3000萬了
美國東岸今晚9點有鷹叔、Lizzie開fb live講Wind River
仲話CE會join介紹套戲(?)

好似Daddy都有份?

到時分分鐘冇人理wind river

原來已經live完
今朝見到咁快開左新 post 以為呢度爆左

屌那媽
俾gotg執返去縫返

點解我個雷神要咁慘
其實會唔會係鐵鍊痕黎
仲係好興奮呀

冇撚有錯
而家嗰堆好明顯係老迪拍黎cap水啦
遲下再整多3集你歎添呀
係就係拍得ok 但真係冇乜驚喜
前傳衰衰地都叫補完ani點黑化
6之後其實完左咪算

外傳算啦
掛個名我當佢唔存在咪算囉
仲搵返Hamill出黎搶錢
希望新新三部真係唔好再玩skywalker一家

福仔都頂唔順 終於可以殺左han
keeping up with the skywalkers

唔係有luke我真係唔會睇
但又寫到佢成個廢老咁

佢而家出得咁少 係咪真係廢老都唔知既
不過trailer個款係幾廢
又縮埋去孤島

如果佢係個島上唔係揾方法ko個大佬
而真係隱世真係好廢,你要隱居起碼收左個打把仔皮先啦
仲話係star war的第一男主角

因為一個打把仔就縮撚左
當年夠薑同palpatine對峙嗰個luke去左邊
希望今集寫返好佢

漫畫仲要講到luke係ep6之後又型又勁
其實4同5之間都型但因為劇情所限唔可以勁
做咩會驚驚樣

廢老luke
但sw8 dark side poster都有廢老樣,係咪去左dark side

屌那媽
俾gotg執返去縫返

點解我個雷神要咁慘
其實會唔會係鐵鍊痕黎

or 割喉?
仲係好興奮呀

見到雷神咁慘我好傷心
又要死晒D人,仲要可能頸都冇埋

屌那媽
俾gotg執返去縫返

點解我個雷神要咁慘
其實會唔會係鐵鍊痕黎

or 割喉?

總之唔係俾人撕開條頸
笑死,岩岩入去睇見到150個低齡向 留言竟然有101個負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞