They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
其實會唔會有機會無antman?
好似一路以來都無佢嘅news

唔會既

佢同隊長成隊人一齊走
今晚岀左街,未追岀面個post
除左崔那post仲有咩post有花生食

我幫你整合
https://lihkg.com/thread/483879/page/1
https://lihkg.com/thread/483875/page/1
https://lihkg.com/thread/483935/page/1
https://lihkg.com/thread/483315/page/1

每個post都好多人binc撚狗
好擔心犬隻精神健康狀況
同埋又一堆人撚化150

原來好多Dc狗睇唔明CW
就快爆post

唔會既

遲啲整個antman版trailer
Xandar Nova corps陷家剷 會唔會有richard rider easter egg

係咪打電話比隊長呀 唔夠打既時候 就173173 call我啦

我見到佢地企埋一齊
淨係諗到sherlock, awesome facial hair bros, sci bros
bruce仲要同daddy講我著左你套衫
'AGENT CARTER' Heads To Hulu

套劇翻生

唔會既

遲啲整個antman版trailer

我始終覺得第一條吹那要放晒啲大粒野落去先

套劇翻生

係真唔係呀

套劇翻生

係真唔係呀

black order有一個係無樣睇
會唔會真係同hulu合埋做同一角色
因為佢地本身幾似樣
咁就又省時介紹小一個
150而家錯會係d花生post度抽martha水
果陣記得佢話BVS DLC版係佢英雄片排名頭3(定唔知第幾,總之係前)

依幕似係Thanos召完隕石
將地球炸到咁

所以Tony個邊應該一路都係地球
背景橙色好似北京沙塵暴咁
似係比Thanos摧殘完
差唔多要開新PO
Trailer 終於跳到170萬,4個鐘
睇翻wiki個紀錄,第一名係IT,197萬
輕鬆過
輕鬆過

好癲
不過抵佢咁高點擊率
真心正
輕鬆過

Refresh 一下即過
287萬
輕鬆過

依幕似係Thanos召完隕石
將地球炸到咁

所以Tony個邊應該一路都係地球
背景橙色好似北京沙塵暴咁
似係比Thanos摧殘完

屌好撚慘
aou打咁耐就係唔想有隕石
點知iw都係俾隕石搞掂
輕鬆過

287萬

仲諗住問你係計幾耐 我睇就黎290萬
輕鬆過

287萬

有無可能上一千萬呢
輕鬆過

287萬

從來marvel既對手就只剩下自己
認真 有邊套戲崔那期待程度夠iw黎
輕鬆過

287萬

marvel既對手就只剩下自己
認真 有邊套戲崔那期待程度夠iw黎
輕鬆過

痴撚線
輕鬆過

287萬

仲諗住問你係計幾耐 我睇就黎290萬

呢個係計24小時內既預告片
唔似5個鐘就過左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞