They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
hulk真係跌咗落嚟 比drs同wang搵到

Silver Surfer
真係好沉重 點解佢地要背負咁多
佢地付出咗好多架啦

CW trailer 都以為bucky射walkmachine落黎

剪接黎嫁姐
我唔會信住

似係直接跌落聖所度

Loki用Sapce gem傳走佢

似係直接跌落聖所度

Loki用Space gem傳走佢

似係直接跌落聖所度

Loki用Space gem傳走佢

唔知破唔破到紀錄

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_online_trailers_in_the_first_24_hours

刷邊條youtube link先岩

marvel entertainment 個channel

CW trailer 都以為bucky射walkmachine落黎

剪接黎嫁姐
我唔會信住

開頭應該係banner趺落黎聖所, tony咁岩detect到就去個到
所以有一幕佢地4人匯合
之後peter仔見到浮係到個個大圈,一個人去開拖
哇 之前啲人重話Loki又變節
但睇到佢呢個樣就知佢係被迫
個樣sad到

智3從良左 真心救asgard
點知都係冚家剷
thanos攞完粒石之後分分鐘殺埋佢

但loki會唔會變粒假既俾佢

邊度搵粒假

thanos都痴埋粒石上手, 都唔會假得去邊

其實而家成日fake人 到真戲上除時個畫面已經多左兩粒
個樣sad到

點知都係冚家剷

邊度搵粒假

再多兩粒真係不得了
硬係覺得地球只係中途戰場,第四集就打宇宙戰
好想睇thanos扯星球落黎既高清版
個樣sad到

點知都係冚家剷

邊度搵粒假

依個真
有流出講collector間屋已經收咗皮
可能已經拎埋reality stone
好想睇thanos扯星球落黎既高清版

+1

剪接黎嫁姐
我唔會信住

開頭應該係banner趺落黎聖所, tony咁岩detect到就去個到
所以有一幕佢地4人匯合
之後peter仔見到浮係到個個大圈,一個人去開拖

個大圈唔知咩嚟
見到成個城市風化緊咁

唔係thanos架船咩
個樣sad到

點知都係冚家剷

邊度搵粒假

依個真
有流出講collector間屋已經收咗皮
可能已經拎埋reality stone

可能去左地球先再去

但如果地球有咁多粒
做咩唔攞齊先走...

Thanos一粒石都未開始用
我而家個腦係咁登登登登~登登登~

就徒手KO哂佢地

已經仆晒街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞