They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike

coco又掂
iw又掂
老迪稱霸天下

快d買起fox拋棄inhuman
突然發現
條崔那冇鷹叔喎

同埋antman
追po追到而家
cap留鬚真係好型呀
喂屌
早幾日流出嗰條崔那同呢條唔同喎
呢度先啱啱追完
出面trailer個po又11頁喇
聽日要努力追po先得

未投票新post名既手足
請去24頁投票

出面有個巴打狙擊150仲癲過我地
講起vision同粒石 會唔會個關係好似機械人同電池咁 拆完擺返落去就復活返
阿輝,你點拍電影㗎?

對唔住,我一定唔會令大家失望

我唔係講呢樣啊,你知唔知啊,你用條兩分鐘嘅Trailer就打贏人地成套戲,你係咪有病啊?

coco又掂
iw又掂
老迪稱霸天下
老迪建國
諗諗吓
Vision個樣係咪cg未整好就出街

你指人樣個個?
唔會啦,本身個紫色樣都係化到成面都係紫色

coco又掂
iw又掂
老迪稱霸天下
老迪建國

聽聞又繼續傾買20th Fox
阿輝,你點拍電影㗎?

對唔住,我一定唔會令大家失望

我唔係講呢樣啊,你知唔知啊,你用條兩分鐘嘅Trailer就打贏人地成套戲,你係咪有病啊?

簡直可以用血腥同殘忍形容
有reaction compilations 未

Youtube有

誠譤各位巴打拍個連登版
出面有個巴打狙擊150仲癲過我地

成個影視台癲左

誠譤各位巴打拍個連登版

我成個人冇動作
但聽到theme music差啲喊咗出嚟

誠譤各位巴打拍個連登版

我成個人冇動作

眼濕濕睇到

誠譤各位巴打拍個連登版

我成個人冇動作

眼濕濕睇到

same
睇到個人呆左 俾唔到反應
諗諗吓
Vision個樣係咪cg未整好就出街

你指人樣個個?
唔會啦,本身個紫色樣都係化到成面都係紫色

其實vision 可以任變 個cape都係就咁變出嚟 會唔會為咗同wanda 所以變人樣
講起vision同粒石 會唔會個關係好似機械人同電池咁 拆完擺返落去就復活返

其實會唔會冇左粒石佢都唔會死
話晒佢體內有jarvis
原理應該同ultron一樣?

誠譤各位巴打拍個連登版

我成個人冇動作

眼濕濕睇到

same
睇到個人呆左 俾唔到反應

https://www.youtube.com/watch?v=BzoKVZj5EOs
已經有mashup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞