They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
見到150 po又有人抽趣巴水

想講句,班垃圾狗玩唔起呢個名

新生趣係M撚中一種象徵同精神
即使佢唔過黎連登
都會激勵到大把人齊心撚狗,繼承衣襟

新生趣係好勁
經常以一敵百

佢撚狗係勁

舊登班狗俾佢撚死晒
撚狗始祖
如果佢見到你地咁睇得起佢 一定會好感動好開心

趣仔係聖戰領袖
果陣成個舊登都笑mcu
好似真係睇左就係小學雞咁
係佢帶起改變現狀

原來有段咁嘅典故架
因為我睇舊登嗰陣
已經係撚緊dc狗嘅時期
趣爺

果時唔只dc9仲有好多nolan粉 咩影視台大師都插爆
但睇睇下原來係套戲都未睇過就插 我又發現當時插marvel既人但又好鐘意cctvb 咩視弟視后仲緊張過生仔咁

無睇過都插就真係痴痴哋

我舊登早期已經睇唔過眼班dc9 但有時駁唔到
原因自己唔係漫畫撚 班dc9好鐘意講講下扯去漫畫度 所以趣仔既出現真係正 佢dc marvel咩都識 仲要用詞又夠絕核 從此加入

我地post都係由趣仔帶起撚狗風氣
以打聖戰形式令大家留意班狗有幾on9
之前睇返ck哥個im3經典柒post
趣仔係咁捉住班狗話要同佢地做個簡單test 問佢地對狗頭柒左有咩睇法
笑到仆街

ck 狗頭whatsapp group

嘩呢個真係唔講唔記得
嗰排佢地一話開wtsapp grp
之後就成班潛晒水 連dc post都沉埋
每次打聖戰就喺grp吹雞 成班衝出黎
Haillllllllllllllllll
Hydra!

原因自己唔係漫畫撚 班dc9好鐘意講講下扯去漫畫度 所以趣仔既出現真係正 佢dc marvel咩都識 仲要用詞又夠絕核 從此加入

趣仔係咁捉住班狗話要同佢地做個簡單test 問佢地對狗頭柒左有咩睇法
笑到仆街

嘩呢個真係唔講唔記得

咁都要開個grp嚟吹雞

笑到仆街

嘩呢個真係唔講唔記得

我地自動集結

咁如果輝神係神
咁趣爺就係國父

強烈請求小圈子po第一頁 應加入趣爺事蹟介紹

出崔那會推爆呢個post
未必趕得切下個post出到
遲啲打好就加落去
連登聖戰撚仲勁啦,150親筆道歉係點做到

咁如果輝神係神
咁趣爺就係國父

遲啲打好就加落去

記得加句dc狗不宜收看
本節內容太過高質,不宜dc狗收看

咁如果輝神係神
咁趣爺就係國父

遲啲打好就加落去

仲未有人改with a box of scrapes

講開下個post
趁而家好諗定新post名
驚一陣大家睇完崔那太興奮
推爆post都未諗到新名

有冇提議?

講開下個post

有冇提議?

With a box of scrapes

講開下個post

有冇提議?

With a box of scrapes

加()
(不宜dc狗收看)

講開下個post

有冇提議?

不如睇左崔那先啦 崔那應該有對白岩用
我覺得MCU started with a box of scrapes都唔錯

不過都係trailer 入面啲野嫁啦

講開下個post

有冇提議?

不如睇左崔那先啦 崔那應該有對白岩用

即刻諗到流出崔那嗰句
THIS DOES PUT A SMILE ON MY FACE

講開下個post

有冇提議?

第3頁就諗定
新人lm
btw Seb上GMA似係宣傳12月8上I, Tonya
各位唔駛太緊張
再加上上次cw係kimmel live播完就youtube立即有
望實marvel既youtube channel就岩
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/posts/2050838324932729

頂 睇字都覺得正

我覺得Brie Larson 就咁睇唔靚
唔知戲入面會點呢
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/posts/2050838324932729

頂 睇字都覺得正

我覺得Brie Larson 就咁睇唔靚
唔知戲入面會點呢

佢本身都ok既
marvel最叻改造人
話唔定到時睇完戲個個都覺得佢型呢
https://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/videos/2051211828228712/

嘩呢一段真係十年前既sdcc

D comment好高質 感受到m撚好幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞