They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
Thanos 一野打落daddy度
即時唔郁得

thanos究竟徒手打左幾多人
daddy
spidey
阿智

spidey 單挑

傻左 新suit唔知有無instant kill

唔識死
Antman似係avengers 4先黎
見到spidey啲毛豎起嗰下我都起左雞皮
Thanos 一野打落daddy度
即時唔郁得

thanos究竟徒手打左幾多人
daddy
spidey
阿智

spidey 單挑

傻左 新suit唔知有無instant kill

隻眼發光同埋真係metal suit
阿斯嘉人死晒

LOKI個樣⋯⋯好心UP
新post名叫‘So, this is Marvelous’

Get that man a shield please

無件戰衣爭啲認唔到

竟然有真樣出
係咪flag
阿斯嘉人死晒

諗起佢個句 你地既救世主黎啦

無件戰衣爭啲認唔到

竟然有真樣出
係咪flag

似係
已經想打定r.i.p.
阿斯嘉人死晒

諗起佢個句 你地既救世主黎啦

明明智3好歡樂
Power Gem唔係係Xandar到咩
姐係預先已經收皮定點
but this does put a smile on my face

我頭幾頁有講過

定係

Destiny still arrives

無件戰衣爭啲認唔到

竟然有真樣出
係咪flag

似係
已經想打定r.i.p.

被掠鴉凶刃拆頭
同埋wanda個殘樣

會唔會諗住避世
點知vision 被拆頭
出黎報仇 跟住有援兵到 回頭望
but this does put a smile on my face

我頭幾頁有講過

定係

destiny still arrives
一開始句野

Fury
Tony
Vision
Thor
Widow
輪住講

好撚正
好撚sad
Power Gem唔係係Xandar到咩
姐係預先已經收皮定點

去左xandar之後先撞到智隻ship?

我頭幾頁有講過

定係

destiny still arrives

mantis 揮手好正
邊個重夠膽話BGM唔入腦
一開始句野

Fury
Tony
Vision
Thor
Widow
輪住講

好撚正
好撚sad

之後再播埋avg theme
Thanos Wanda Mantis
邊個重夠膽話BGM唔入腦

邊個仲夠膽話marvel 既片係喜劇
R.I.P.
我愛Marvel
有幾樣野想大家一齊討論吓
Thanos 放石落手套到時好似磁石咁吸過去,係咪代表本身手套同石有特別既connection?
Banner係點返地球? Loki用Space Stone send佢返地球?Loki自己做25仔潛係Thanos身邊?
Wakanda有咩咁特別要成隊Avenger (Iron man CA BW Hulk WM Failcon)參與保衛戰?
係間酒店房到又要閂窗簾,SW又坐係床到,Vision係咪已經破咗處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞