They don't have a Kevin (106)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike

A4會唔會用Time Stone吹雞吹埋d壞人出黎打Thanos

穢土轉生咩屌你
食個飯番嚟 出面啲po多到
jl上都無咁哄動 真係打緊仗咁

屌 我尋晚都見到

dc9: 抄JL boss 死肥登

用War黎慶祝War
話說我尋晚上weibo同twitter一睇
成班迷妹哀鴻遍野 瘋狂哭喪
佢地哭喪既位如下:

daddy攬住隻手(我覺得係佢自己隻手 但有人估係其他人)
個樣好崩潰好慘 以前成日同人講有外星人入侵但冇人理佢
唔知係咪左手舊患復發 定係有人出左事

spidey一個細路走去單挑thanos
仲俾佢撻落地 瘋狂掙扎
諗起佢流出崔那嗰句i'm sorry tony
唔知呢幕同daddy攬手有冇關係

阿智拼死保護asgard 最後都係冚家剷
不過我都想問
阿智力量源自asgard 冚家剷既話佢點算

loki終於從良做賢妻
但可能好似喵嫂咁講 臨冚家剷之前都送走d人先
最後逼於無奈交粒石出黎 可能一交完就俾thanos殺死

vision叫得咁淒厲 凶多吉少
同wanda唔知會唔會有happy ending
之前仲話cast對twins 疑似係佢地個仔
可能wanda真係痴左線

大概係咁上下
weibo嗰班仲瘋狂屌鳩marvel
又話marvel要記住自己係老迪 唔准avg團滅咁慘
不過最中point都係哭喪一個時代既終結
iw真係beginning of the end

屌那星 太多po 追唔切

屌那星 太多po 追唔切

DC fans真係好
無咁多post追...

出現了

unless you're daddy

出現了

終於有人改

出面post仲話marvel唔會公然串柒對家
結果啲fans都係自己interpret左
話說我尋晚上weibo同twitter一睇
成班迷妹哀鴻遍野 瘋狂哭喪
佢地哭喪既位如下:

daddy攬住隻手(我覺得係佢自己隻手 但有人估係其他人)
個樣好崩潰好慘 以前成日同人講有外星人入侵但冇人理佢
唔知係咪左手舊患復發 定係有人出左事

spidey一個細路走去單挑thanos
仲俾佢撻落地 瘋狂掙扎
諗起佢流出崔那嗰句i'm sorry tony
唔知呢幕同daddy攬手有冇關係

阿智拼死保護asgard 最後都係冚家剷
不過我都想問
阿智力量源自asgard 冚家剷既話佢點算

loki終於從良做賢妻
但可能好似喵嫂咁講 臨冚家剷之前都送走d人先
最後逼於無奈交粒石出黎 可能一交完就俾thanos殺死

vision叫得咁淒厲 凶多吉少
同wanda唔知會唔會有happy ending
之前仲話cast對twins 疑似係佢地個仔
可能wanda真係痴左線

大概係咁上下
weibo嗰班仲瘋狂屌鳩marvel
又話marvel要記住自己係老迪 唔准avg團滅咁慘
不過最中point都係哭喪一個時代既終結
iw真係beginning of the end

越睇越sad
Thor應該唔會斷頸啦

Leaked Trailer佢比人揸頭個幕
佢塊面有畫到藍色妝
依家Official Trailer出個幾幕都冇
Thor應該唔會斷頸啦

佢塊面有畫到藍色妝

個條痕最多皮外傷姐應該
Thor應該唔會斷頸啦

佢塊面有畫到藍色妝

個條痕最多皮外傷姐應該

其實我覺得只係污漕
Thor應該唔會斷頸啦

佢塊面有畫到藍色妝

個條痕最多皮外傷姐應該

其實我覺得只係污漕

分分鐘係個演員條頸有皺紋

Man ape 幫阿喵手

各位手足點睇

佢地以後無得丁架啦
dceu都就執
到底邊個係阿智
如果老迪真係想擴大版圖(收購fox)
應該要放手一搏
唔可以再太合家歡
為將來marvel阿 alien阿 sw阿鋪路
btw
其實rogue one都幾慘 真係冚球剷左
到底邊個係阿智

Thor
到底邊個係阿智

Thor

我一開頭都諗左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞