黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
patagonia nano air hoody 差唔多有成半價

where
North face venture 2 jacket $500幾 買唔買得過?
呢款防風防水掂唔掂

齋shell jacket , 寫到明零保暖能力.

咁Patagonia torrentshell會唔會比較好 5 600價位有無咩推薦風褸

無風褸(Shell jacket)係會保到暖, 保到暖個d 叫羽絨/人做羽絨褸 (Insulated Jacket)

你諗下自己係想買件風褸要黎檔下風雨, 定想買件褸黎御寒? 無得兩者兼得架.

巴打想問下呢件係咪insulated jacket?
我見另一件shell jacket一樣價錢不過0零保暖能力,想知有咩分別
最後更新, 啱啱係鐘sir 吊左件atom LT hoody, 因為而家做緊聖誕等價, 現金EPS都有7折,咁佢原價標2599, 折完就1813
個價一定就唔夠外國平, 但計落都係多2舊, 又有現貨就去馬
至於sizing 問題, 佢地無xs 碼, 試左s碼, 你話完全fit就一定唔係, 主要係手袖長dd 同埋手袖有d 拋, 但都算,而且佢哋都冇細碼, 希望以上信息幫到大家

根本就唔應該買 fit
其實都講到口臭
買arcteryx 一定係袖長過手碗 , 一定係有 room
其實我永遠唔明d 人買arcteryx
當 slim fit jacket 係咩心態
要,silm fit 買 monbell 啦 , 買咩鬼arcteryx

即係我無買錯
最後更新, 啱啱係鐘sir 吊左件atom LT hoody, 因為而家做緊聖誕等價, 現金EPS都有7折,咁佢原價標2599, 折完就1813
至於sizing 問題, 佢地無xs 碼, 試左s碼, 你話完全fit就一定唔係, 主要係手袖長dd 同埋手袖有d 拋, 但都算,而且佢哋都冇細碼, 希望以上信息幫到大家

根本就唔應該買 fit
其實都講到口臭
買arcteryx 一定係袖長過手碗 , 一定係有 room
要,silm fit 買 monbell 啦 , 買咩鬼arcteryx

巴打 想買件atom 既質素 有冇patagonia 或其他推介

你幾高幾重
仆街係moosejaw 買完件atom lt 先發覺好似買細咗
有冇得cancel張單再買過

根本就唔應該買 fit
其實都講到口臭

巴打 想買件atom 既質素 有冇patagonia 或其他推介

nano air

根本就唔應該買 fit
其實都講到口臭

根本就係,仲要你呢家去試可能都係著緊件短袖Tee, 假設你呢家著上去好fit, 去到凍既地方入面著厚d 你已經會爆衫
仆街係moosejaw 買完件atom lt 先發覺好似買細咗

巴打幾高幾重 買左咩色咩size

我8折收:)
North face venture 2 jacket $500幾 買唔買得過?
呢款防風防水掂唔掂

咁Patagonia torrentshell會唔會比較好 5 600價位有無咩推薦風褸

無風褸(Shell jacket)係會保到暖, 保到暖個d 叫羽絨/人做羽絨褸 (Insulated Jacket)

你諗下自己係想買件風褸要黎檔下風雨, 定想買件褸黎御寒? 無得兩者兼得架.

我見另一件shell jacket一樣價錢不過0零保暖能力,想知有咩分別

咩model 名....
想買fjallraven 啲jacket
Keb jacket大概幾度可以著?
定買raven jacket會多啲機會著?
呢款防風防水掂唔掂

MEN'S APEX FLEX GTX JACKET(圖入面有保暖能力個件)
The North Face Men's Dryzzle Jacket(冇保暖能力個件)
呢款防風防水掂唔掂

MEN'S APEX FLEX GTX JACKET(圖入面有保暖能力個件)
The North Face Men's Dryzzle Jacket(冇保暖能力個件)

係咪就係保暖嘅分別
BTW apex flex 我睇過好似重過dryzzle唔少

有,message佢就得
岩岩cancel左張order,因為見到rei再平d
咁多位巴打,如果去北海道個類好凍既地方邊件會好d?

https://www.thenorthface.com/shop/mens-mountain-light-triclimate-jacket-nf0a33pp?variationId=KX7

https://www.backcountry.com/patagonia-ms-tres-3-in-1-parka?skid=PAT01JN-NVBL-XS&ti=UExQIFJ1bGUgQmFzZWQ6UGF0YWdvbmlhOiBTYWxlIDoxOjI6

一個係550 fill goose down + gore-tex, 一個600 fill duck down + H2No

新手一名求指點同留名學野
一月會去白川鄉
睇資料應該負幾度左右
打算買條3in1(入面抓毛)夠唔夠
有無平平地一千頭左右既推介
未去過凍地方,要屌得細力啲

Keb Jacket 今日已經可以着㗎喇,其他Keb Jacket 都係shell嚟,冇乜保暖功能,入面都要加內膽保暖
利申:着緊

Keb Jacket 今日已經可以着㗎喇,其他Keb Jacket 都係shell嚟,冇乜保暖功能,入面都要加內膽保暖
利申:着緊

Skogso jacket好似都唔錯 都係shell
咁多位巴打,如果去北海道個類好凍既地方邊件會好d?

https://www.thenorthface.com/shop/mens-mountain-light-triclimate-jacket-nf0a33pp?variationId=KX7

https://www.backcountry.com/patagonia-ms-tres-3-in-1-parka?skid=PAT01JN-NVBL-XS&ti=UExQIFJ1bGUgQmFzZWQ6UGF0YWdvbmlhOiBTYWxlIDoxOjI6

一個係550 fill goose down + gore-tex, 一個600 fill duck down + H2No

新手一名求指點同留名學野

1000蚊買800 fp montbell 羽絨
千8蚊買 goretex 3L jacket
全部正價計
特價分分鐘唔駛
唔好買呢d 3 in 1
輕過佢襟過佢暖過佢

邊到有1000蚊montbell 個個網都冇
the last hunt可唔可信🤔咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞