黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

S, 我172cm , 重你10kg係沙木尼試M 係fit

唔該晒

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

身高體重同你一樣咁濟,買咗s

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

試過,我入面都仲着到衫,我過我試嗰陣入面淨係着咗T-shirt
klattermusen 折完都仲係好貴
都係等轉季先買lol

巴打方唔方便些牙網址
我都四圍搵緊Klattermusen,但真係好少款又貴

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

試過,我入面都仲着到衫,我過我試嗰陣入面淨係着咗T-shirt

Small 冇黑色
想買件褸一月去大阪 驚好凍
買不死鳥既話 應該買邊隻model好

一係atom ar, 暖d cover 到北海道就kappa hoody

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

Small 冇黑色

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

Small 冇黑色

尋晚狗衝咗黑色

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

Small 冇黑色

尋晚狗衝咗黑色

無xs賣,慳返
都係等轉季先買lol

巴打方唔方便些牙網址

咪官網折緊囉
都係等轉季先買lol

巴打方唔方便些牙網址

咪官網折緊囉

Thx bro,即刻去睇吓先

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

Small 冇黑色

尋晚狗衝咗黑色

無xs賣,慳返

最後去咗amazon 貴$15 買small 黑色
想買件褸一月去大阪 驚好凍
買不死鳥既話 應該買邊隻model好

一係atom ar, 暖d cover 到北海道就kappa hoody

多謝巴打先 而家去睇價錢
買左對salomon x ultra 2 gtx mid, 90usd幾平

邊度買?

有冇試過?
我驚入面著得多衫
要著M先得

Small 冇黑色

尋晚狗衝咗黑色

無xs賣,慳返

最後去咗amazon 貴$15 買small 黑色

$15 ok la
如果今日買 有冇可能12月17號前到香港?

想買件Atom AR Hoody

要睇啲網站有冇得加錢揀next day shipping,如果有應該冇問題

要睇啲網站有冇得加錢揀next day shipping,如果有應該冇問題

轉運有加錢next day shipping 架咩

轉運冇,但第一程有已經快好多啦

快過人到倉就可以避開peak time, 用最快速度出倉
想買行山褲 有咩鋪頭介紹
有冇邊間有Canada goose 平,想買件童裝加大。
新手一問

好多網都話唔ship Arcteryx outside US

咁係咪要找代購?

集運倉啦
代購 不如香港買啦 又俾人食一浸
好多代購會換熱門貨 自己睇水
見到好似幾抵,睇下有無巴打啱
一月會去大板
我諗5-15度
有無咩褸推介
係咪atom lt都夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞