黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
一月會去大板
我諗5-15度
有無咩褸推介
係咪atom lt都夠做

atom ar
有無巴打係moosejaw買野
點解過左兩日仲係released to fulfilment ?
beta sl 同 lt 有咩唔同
trekkinn有15%off有冇人要夾運
https://t.me/Blackholeyeh

想問呢個價, 吊唔吊得過, 其他D 網, 一係無咁細size, 一係唔ship 去香港
矮撚得163cm, 120lbs
黎緊2月去歐洲 睇緊arcteryx褸款
睇左第一頁應該買kappy hoody定fission sv?
點解shipping 咁貴?

貴過件衫
有無巴打係moosejaw買野
點解過左兩日仲係released to fulfilment ?

我等左3日佢先ship
唔洗咁驚

想問呢個價, 吊唔吊得過, 其他D 網, 一係無咁細size, 一係唔ship 去香港

價around $180 to $190 都ok 架啦.
黎緊2月去歐洲 睇緊arcteryx褸款
睇左第一頁應該買kappy hoody定fission sv?

正常人係唔會用得到Fission SV. 你無乜幾何真係要防水, 除非你着住行山.
有無haglofs?

但XS會唔會太細件?

但XS會唔會太細件?

我覺得你要著S 囉.
有無haglofs?

有冇巴打要件Arctery Beta SL size: M, 我之前係Moosejaw 買以為俾佢cancel order 之後係 Amazon 買左另外一件,而家點知Moosejaw 而家又寄左出黎 , 我原價出 (USD: 209), 運費我會出,要既PM

有趣喎,Ching 有無 TG 傾?

但XS會唔會太細件?

我覺得你要著S 囉.

但S碼無平到
有問題, 點解你地係Moosejaw 買到野同ship 到香港

我落單時, 佢話唔可以ship 黎香港

有問題, 點解你地係Moosejaw 買到野同ship 到香港

我落單時, 佢話唔可以ship 黎香港

要用轉運公司架.

.....
買左對salomon x ultra 2 gtx mid, 90usd幾平

邊度買?

amazon

.....

where
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞