黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
[quote]想買年arcteryx,下年中/年尾先會著唔介紹轉季先買,有邊啲網可以留意

唔急嘅可以等下, 聖誔前或二月到轉季時好多都再折,sales items/outlet再20-50%不等,都係睇返campsaver/backcountry呢類。
上年年尾買到件patagonia R2 fleece 同mountain hardware fleece jacket, 折咗都係$500-600/件[
/quote]
諗住去西藏/日本同埋香港著,SL係唔係已經足夠

你可以參考下呢度:

https://arcteryx.com/naming-scheme.aspx?country=hk&language=en

R2識貨喎

聽講r2好易就起毛粒?

r2用polartec thermal pro
都要粗著返2-3年先有明顯毛粒
(polartec power grid 嗰part就會快啲)

btw polartec新買會易出毛粒
洗一次之後就會無咁易出
我遲D去雲南會上雪山, 下年可能去西藏, 咁多位覺得呢件夠唔夠做

頭先同你睇左陣 如果要買D就買呢件

https://www.campmor.com/c/the-north-face-boundary-triclimate-jacket-womens

https://www.thenorthface.com/shop/womens-boundary-triclimate-jacket-nf0a2tdl

但其實如果鐘意搵columbia or TNF 呢D 牌子
香港周圍都有..可以睇左岩唔岩價錢先 或者 東涌 outlet 都有....
同埋3合1唔好買有羽絨果D , 寧願買上面果件 真係覺得唔好好多

我下年都會去西藏,爬過下文話旅遊季唔算好凍但好大風,所以我先諗住入件SL算
下個月去日本北陸高山
有無保暖褲介紹
二月去冰島,如果想買the north face, 應該買邊件?
普通防風防水 Marmot PreCip Jacket呢件點睇
想買Are'teryx beta sl 邊度買抵
而家arteryx backcountry做緊七折
有無巴打買過電筒 求介紹
2400入左件 alpha ar

請問係邊個網度買?

求linkkk
有冇巴打知邊到有atom ar試著?
今曰試著佐lt既s係岩岩好即係ar係咩size

求linkkk

C字網
想買張Helinox chair two
除左backcountry好似冇乜site有平

Rei野已買
到正日佢係唔做生意😂

點解咁講既??我都想係rei買不死鳥

+20蚊有得申請埋MEMBER,但張MEMBER CARD會寄去集運地址

算啦 反正menber係跟你個ac

梗係唔係送去集運地址啦
佢送去billing address 架

我以前申請過
Moosjaw 叫我call 佢地既order review team, 三日內唔打就cancel 個orfer, 係未即係BnS 個地址已經收左皮 . 大家仲有乜野轉運公司可以用

想問你填billing果陣係用真名?
我好似填錯 唔知關唔關事

Same
我billing填左same as delivery

有無人跟足佢指示填真名都係比人彈返轉頭?
係就真係收皮

我Billing address 跟左Shipping 填

Billing address 用信用卡地址丫

信用卡唔夾Billing address,叫人點出貨俾你

利申: moosejaw backcountry rei 等等網站買野超過一百次
請問Fission SL係咪只有加拿大製版本?
啱啱見到有啲開箱話有中國製版本
我遲D去雲南會上雪山, 下年可能去西藏, 咁多位覺得呢件夠唔夠做

頭先同你睇左陣 如果要買D就買呢件

https://www.campmor.com/c/the-north-face-boundary-triclimate-jacket-womens

https://www.thenorthface.com/shop/womens-boundary-triclimate-jacket-nf0a2tdl

但其實如果鐘意搵columbia or TNF 呢D 牌子
香港周圍都有..可以睇左岩唔岩價錢先 或者 東涌 outlet 都有....
同埋3合1唔好買有羽絨果D , 寧願買上面果件 真係覺得唔好好多

我下年都會去西藏,爬過下文話旅遊季唔算好凍但好大風,所以我先諗住入件SL算

你幾時去? 我諗緊4月去, 驚凍死
有冇巴打知邊到有atom ar試著?
今曰試著佐lt既s係岩岩好即係ar係咩size

巴打幾高幾重
渣不死鳥揸電單車是咪無死
但好撚貴
又想買皮但皮又啦防水
老老實實,
我曾經有件arcteryx beta sl,
兩年後啲膠條甩到九彩

其他款可能好點,但我個人體驗唔太襟
佢啲cutting係幾舒服,我覺得佢softshell同軟身運動外套 性價比較高

羽絨都幾值,但mont Bell 羽絨性價比更高
老老實實,
我曾經有件arcteryx beta sl,
兩年後啲膠條甩到九彩

其他款可能好點,但我個人體驗唔太襟
佢啲cutting係幾舒服,我覺得佢softshell同軟身運動外套 性價比較高

羽絨都幾值,但mont Bell 羽絨性價比更高

montbell down 係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞