黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
[quote]

仲未試碼呀 175高,70kg,有無巴打差不多身型

Atom AR Hooded , 0-10 度或者滑雪用

係香港冬天係唔係好難先著到
為左去旅行幾日買件褸好似唔知點咁

Atom LT 加件 patagonia Capilene 頂唔頂到北海道
定係要加多件Shell jacket係面

拿, 個個體質唔同. 我自己好似今日朝早咁既天氣, 我係已經著緊Atom LT. 有風個陣仲會縮下縮下.....

所以我唔覺得香港著Atom AR 有問題. 不過咁, 我亦有朋友, 今日咁既天氣著緊T shirt....... 咁睇你係邊款.

我今日 uniqlo保暖底, 薄冷衫, hoddie
Atom AR同LT冇太大分別,香港一樣啱著
啱就去馬啦
啱就去馬啦

搵唔到靚價

我唔喺香港 試唔到
175cm 62kg
你覺得應該S定M
唔該晒

身高體重同你一樣咁濟,買咗s

[quote]

啱就去馬啦

搵唔到靚價

沙木尼有時都會有現金七折/八折(一年應該有1~2次)
amazon冇靚價咪等呢度減
早買早享受咁解

Atom AR Hooded , 0-10 度或者滑雪用

係香港冬天係唔係好難先著到
為左去旅行幾日買件褸好似唔知點咁

Atom LT 加件 patagonia Capilene 頂唔頂到北海道
定係要加多件Shell jacket係面

拿, 個個體質唔同. 我自己好似今日朝早咁既天氣, 我係已經著緊Atom LT. 有風個陣仲會縮下縮下.....

所以我唔覺得香港著Atom AR 有問題. 不過咁, 我亦有朋友, 今日咁既天氣著緊T shirt....... 咁睇你係邊款.

我今日 uniqlo保暖底, 薄冷衫, hoddie

t shirt
Gamma mx hoody 大家點睇?
[quote]

屌嬲
[quote]

屌嬲

屌 唔講邊間就咪貼出黎啦
如果想買露營袋
40-50L有咩好推介??
[quote]

屌嬲

[quote]

屌嬲

咁都有得曬命拎存在感

其實黎黎去去都係之前巴打們講開個幾間不過呢一兩日有折上折所以先見到好似再平左

如果唔急既就等2-3月轉季時再買
如果驚斷碼/隻色唔岩心水就呢兩日去之前講開個幾間d outlet度搵下啦,實有

唔洗求個d連買件衫都要拎存在感既撚頭啦

屌嬲

上面果班都on9
你地唔訓mon實買野就要人地唔訓mon實答你?

屌嬲

呢個就正常啦

咁都有得曬命拎存在感

其實黎黎去去都係之前巴打們講開個幾間不過呢一兩日有折上折所以先見到好似再平左

如果唔急既就等2-3月轉季時再買
如果驚斷碼/隻色唔岩心水就呢兩日去之前講開個幾間d outlet度搵下啦,實有

唔洗求個d連買件衫都要拎存在感既撚頭啦

咁你記得24小時係到秒回人地問d野

一打接實

屌嬲

呢個就正常啦

thanks, but 無哂lu
beta sl 30-35%off係唔係已經可以入手

屌嬲

呢個就正常啦

屌嬲

呢個就正常啦

請問Fission SL係咪只有加拿大製版本?
啱啱見到有啲開箱話有中國製版本

Fission好似冇再出SL
應該係貨尾?

同埋Arxteryx好多都外判咗出去整
真係要肯定係加拿大製造嘅就買Leaf系列啦
trekkinn有15%off有冇人要夾運
https://t.me/Blackholeyeh

patagonia black hole duffel share埋運費連埋八五折唔洗700一個

買左呢對HK$735 free shipping 到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞