黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
老老實實,
我曾經有件arcteryx beta sl,
兩年後啲膠條甩到九彩

其他款可能好點,但我個人體驗唔太襟
佢啲cutting係幾舒服,我覺得佢softshell同軟身運動外套 性價比較高

羽絨都幾值,但mont Bell 羽絨性價比更高

montbell down 係

咩網有montbell特價,想睇睇
老老實實,
兩年後啲膠條甩到九彩

佢啲cutting係幾舒服,我覺得佢softshell同軟身運動外套 性價比較高

想買montbell logan parka 跟隊
2400入左件 alpha ar

求linkkk

C字網

咁隱晦

求linkkk

C字網

咁隱晦

咪又係果幾間

求linkkk

C字網

咁隱晦

咪又係果幾間

alpha ar 見過最平都係7折,你$2400 6折都唔止,真心勁抵

幾抵.............
有冇D其他中筒gtx鞋推介

求linkkk

C字網

咁隱晦

咪又係果幾間

alpha ar 見過最平都係7折,你$2400 6折都唔止,真心勁抵

佢本身outlet減價入code再25%off
我遲D去雲南會上雪山, 下年可能去西藏, 咁多位覺得呢件夠唔夠做

頭先同你睇左陣 如果要買D就買呢件

https://www.campmor.com/c/the-north-face-boundary-triclimate-jacket-womens

https://www.thenorthface.com/shop/womens-boundary-triclimate-jacket-nf0a2tdl

但其實如果鐘意搵columbia or TNF 呢D 牌子
香港周圍都有..可以睇左岩唔岩價錢先 或者 東涌 outlet 都有....
同埋3合1唔好買有羽絨果D , 寧願買上面果件 真係覺得唔好好多

我下年都會去西藏,爬過下文話旅遊季唔算好凍但好大風,所以我先諗住入件SL算

你幾時去? 我諗緊4月去, 驚凍死

9月
好多網都冇atom ar折上折
老老實實,
兩年後啲膠條甩到九彩

想買montbell logan parka 跟隊

同求Montbell 減價網
Columbia/north face有冇褸介紹
或者其他牌子都得
遲啲會去-30度既地方
280 beta sl hybrid
抵屌乎?
下個月去東京都想買件JACKET著下

睇左不死鳥個D好鬼死貴 香港又冇咩機會著
有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正

fjallraven D褸同褲好正好型

d 褸真係型到爆
邊個網最平
利申: 有件Beta AR. 陪我去過冰島行冰川, 北海道滑雪,NZ 南島睇冰吹海風睇鯨魚企鵝

係度見到好多人盲中中見到Arc'teryx 就衝去買 我嘗試下去解答一下問題

1. 唔好見到Arc'teryx Gore-tex 就以為幾千蚊貼左上身就一定暖,你唔著Fleeze 都係死

2. 仲有半日,今日各位有意買Arc'teryx 既巴絲可以上左旺角荷里活12樓O記試左先,試完Alpha 同Beta 都可以好唔同。我就係由Alpha 改做Beta

3. SV AR LT SL 夠唔夠做,去邊度頂唔頂到凍係我既角度分別不大,又或者再深究落去係講緊Gore-tex 既厚薄,例如Gore-tex paclite 或者係Pro 。同埋件jacket 既功能問題。我有時都拎件AR 係香港用,冬天入面一件Tee fit 曬
(例如Beta AR 係design 時會考慮用家配戴滑雪/單車帽,所以會做大。又或者LT 好似係冇左右閘位拉鏈透氣)

最後,強烈建議試左先買,同埋買鬆身少少預入面著幾件
利申: 有件Beta AR. 陪我去過冰島行冰川, 北海道滑雪,NZ 南島睇冰吹海風睇鯨魚企鵝

係度見到好多人盲中中見到Arc'teryx 就衝去買 我嘗試下去解答一下問題

1. 唔好見到Arc'teryx Gore-tex 就以為幾千蚊貼左上身就一定暖,你唔著Fleeze 都係死

2. 仲有半日,今日各位有意買Arc'teryx 既巴絲可以上左旺角荷里活12樓O記試左先,試完Alpha 同Beta 都可以好唔同。我就係由Alpha 改做Beta

3. SV AR LT SL 夠唔夠做,去邊度頂唔頂到凍係我既角度分別不大,又或者再深究落去係講緊Gore-tex 既厚薄,例如Gore-tex paclite 或者係Pro 。同埋件jacket 既功能問題。我有時都拎件AR 係香港用,冬天入面一件Tee fit 曬
(例如Beta AR 係design 時會考慮用家配戴滑雪/單車帽,所以會做大。又或者LT 好似係冇左右閘位拉鏈透氣)

跟本問shell 頂唔都到凍嘅都係on9
拋完磚,引玉。
有冇巴絲見到有 Mystery Ranch 平 想買個Backpack, 個Arc'teryx Arro22 陪左我環遊世界十年終於爛到用唔到

咁我又覺得防風都保暖有幫助既
成日有人試完又話袖太長又話鬆身,但人地預左隻袖係夠舉直隻手加入面會著2-3件衫。
建議大家著件羽絨試。
280 beta sl hybrid
抵屌乎?

最低見過35%OFF~260,我仲諗緊

咁我又覺得防風都保暖有幫助既
成日有人試完又話袖太長又話鬆身,但人地預左隻袖係夠舉直隻手加入面會著2-3件衫。
建議大家著件羽絨試。

呢間幾抵,fortrez唔駛一千蚊
有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正

fjallraven D褸同褲好正好型

d 褸真係型到爆
邊個網最平

呢間幾抵,fortrez唔駛一千蚊

arom lt都係九百幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞