黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
想問下arcteryx袋款知唔知會唔會减
想買個10L
有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正
今年推介多對Arcteryx 新出既防水跑鞋/行山鞋.

堅輕身, 以防水既跑鞋/行山鞋黎講. 普通波鞋重量, 去日本行足一日都有個厚軟底支持, 落雨行景點泥路都跑住過

對鞋model 係 Norvan VT GTX . GTX 先係有Goretex 防水

正價幾錢左右

200 美金. 希望black friday 劈佢30% 價

大家一齊觀望下
平既買對去冰島著

我好recommend 你買對好d 既行山鞋去冰島, 我舊年去芬蘭, 低估左一對好既行山鞋既重要性, 個d 地方冬天行得耐, 我着晒 頂到 標明 -20 度既厚襪, 加對平價北海道買既雪鞋 (400蚊港幣) , 我行得1粒鐘係雪地, 隻腳係赤到痛.
今年推介多對Arcteryx 新出既防水跑鞋/行山鞋.

堅輕身, 以防水既跑鞋/行山鞋黎講. 普通波鞋重量, 去日本行足一日都有個厚軟底支持, 落雨行景點泥路都跑住過

對鞋model 係 Norvan VT GTX . GTX 先係有Goretex 防水

正價幾錢左右

200 美金. 希望black friday 劈佢30% 價

係7折喎上年
Salomon XA Pro 3D GTX好著
穩定性一流
Lm
有無高筒完全防水行山鞋介紹

timberland

唔好啦

timberland

唔好啦

http://www.adidasoutdoor.com/terrex-swift-r-mid-gtx/IOT08.html?dwvar_IOT08_color=Black

我個陣睇review 係ok. 輕身Goretex 防水中筒.

timberland

唔好啦

https://www.salomon.com/hk/product/quest-4d-2-gtx.html

timberland

唔好啦

https://www.salomon.com/hk/product/quest-4d-2-gtx.html

原來我係要中筒 UP錯野
THANK YOU 巴打
有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正

fjallraven D褸同褲好正好型
留名
想買北臉3in1 好似有款thermoball 幾好睇
arctery 心口袋唔夠 岩performace既人

Outdoor Research 睇下呢個啱唔啱你

The north face 啲做工,不了,買過件summit series
有冇人知 kyanite 同 arenite hoody 有咩分別
有冇咩英國行山牌子推介 原本想買tnf 3in1
呢兩個牌子啲嘢都好正

買咗件keb Jacket,好正
留名
Haglofs外國啲網通常都block左hk唔送
香港代理又有會員價又有開倉價
大家都係支持正貨啦

大家會去Amazon 買定會上官網買
大家都係支持正貨啦

係囉,好鬼仆街,Arc’teryx 又係咁
大家都係支持正貨啦

係囉,好鬼仆街,Arc’teryx 又係咁

不過水位無咁深又點開到去IFC
依家仲大把人一年行得果一二次
都買到貴一貴去影相擺ig

上次見過夏天大大個太陽
啲人著件Goretex去行
真係唔知係影相既戲服定點

我係個代理都賣到貴一貴
反正有人買
山系名牌都係名牌
呢兩個牌子啲嘢都好正

買咗件keb Jacket,好正

我都買左Keb Jacket 不過再買埋Keb Trousers襯一套下年年頭去挪威
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞