黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
arcteryx d sizing有無人熟?5尺6矮撚chest 38吋唔知咩size先啱。。。
arcteryx d sizing有無人熟?5尺6矮撚chest 38吋唔知咩size先啱。。。

官網有sizing chart喎
利申 我都停留喺度緊size

去中環試啦
前幾日先試完

見佢咩fit d measurements都差唔多,淆底中。。。

見佢咩fit d measurements都差唔多,淆底中。。。

Arcteryx 通常2大類fitting.

一個叫 Trim Fit. 好似 Atom LT, Proton AR 就係呢個fit.

另一款叫 Regular fit. 好似 kappa hoody, Atom AR, Nuclei AR.

fitting 睇官網每個model 都有上面個字話你聽係咩fitting.

Trim fit 係修身款. 人地預你當內膽着. 外面加Hard shell. 不過你可以買大一個size, 當普通褸着. Regular fit 就係平時你買褸既size.

所以, 我買Atom LT 係買大左一個size, 當普通jacket 咁着.

穩陣既, 去IFC 試啦. 有專門店.
屌那星乜撚野不死鳥
Arc’teryx 你點譯到不死鳥出嚟
Fission SV 巴打點睇?
利申已有cerium lt, cerium Sv gamma mx hoody beta lt alpha Sv Patagonia R3hoody
屌那星乜撚野不死鳥
Arc’teryx 你點譯到不死鳥出嚟

始祖鳥就始祖鳥喇 亂咁黎

同埋想講 冬天運動最好著Layers 唔好諗住一件夠
Fission SV 巴打點睇?
利申已有cerium lt, cerium Sv gamma mx hoody beta lt alpha Sv Patagonia R3hoody

嘩,洗唔洗咁多?
尋日咁啱出旺角,去咗試beta sl同另外兩個唔同型號,M就啱啱好,L就好撚大件
尋日咁啱出旺角,去咗試beta sl同另外兩個唔同型號,M就啱啱好,L就好撚大件

巴打咩身型???
175 62kg 應該S 碼?

巴打咩身型???

同你一樣 著M
mossejaw 訂完之後 status 變左Please call us, 要打去cs 俾資料,有冇人知點解決?
Moosjaw 叫我call 佢地既order review team, 三日內唔打就cancel 個orfer, 係未即係BnS 個地址已經收左皮 . 大家仲有乜野轉運公司可以用

巴打咩身型???

同你一樣 著M

巴打有邊件?
有冇平褸,香港冬天粗著
Moosjaw 叫我call 佢地既order review team, 三日內唔打就cancel 個orfer, 係未即係BnS 個地址已經收左皮 . 大家仲有乜野轉運公司可以用
same 點算好

想問你填billing果陣係用真名?
我好似填錯 唔知關唔關事

Same
我billing填左same as delivery

Same

有無人跟足佢指示填真名都係比人彈返轉頭?
係就真係收皮
樓上幾位都係用bns?
問下bns 有無計啦

Same

有無人跟足佢指示填真名都係比人彈返轉頭?
係就真係收皮

我Billing address 跟左Shipping 填
樓上幾位都係用bns?

我係。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞