黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
諗緊買Arc'teryx beta sl hybrid定AR好

前者rain jacket
後者hardshell jacket 數一數二

好難選擇
仲有想問有冇巴打有Haglofs Spitz?想知173cm高要買咩size
諗緊買Arc'teryx beta sl hybrid定AR好

好難選擇
仲有想問有冇巴打有Haglofs Spitz?想知173cm高要買咩size

去專門店試啦
想問下滑雪衫褲邊個牌子可以推介

其實諗住玩一兩次個d, 花園街貨搞得掂. 成set 1000 靚蚊搞掂

唔係嫁 諗住年年玩
lm

好難選擇

幾重先
今年推介多對Arcteryx 新出既防水跑鞋/行山鞋.

堅輕身, 以防水既跑鞋/行山鞋黎講. 普通波鞋重量, 去日本行足一日都有個厚軟底支持, 落雨行景點泥路都跑住過

對鞋model 係 Norvan VT GTX . GTX 先係有Goretex 防水

正價幾錢左右

200 美金. 希望black friday 劈佢30% 價

大家一齊觀望下
平既買對去冰島著

我好recommend 你買對好d 既行山鞋去冰島, 我舊年去芬蘭, 低估左一對好既行山鞋既重要性, 個d 地方冬天行得耐, 我着晒 頂到 標明 -20 度既厚襪, 加對平價北海道買既雪鞋 (400蚊港幣) , 我行得1粒鐘係雪地, 隻腳係赤到痛.

咁大件事
依對新款就岩哂?

好難選擇

幾重先

70kg
Haglofs外國啲網通常都block左hk唔送
香港代理又有會員價又有開倉價
大家都係支持正貨啦

都仲好貴
有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正

fjallraven D褸同褲好正好型

買咗件keb Jacket,好正

我都買左Keb Jacket 不過再買埋Keb Trousers襯一套下年年頭去挪威

佢隻g1000 防水得唔得
早兩年買左columbia
邊度買?
另外我想講
唔好買fit size
因為你要預入面仲要加衫
fit size試個陣係會好睇d
但之後實會後悔
邊度買?

amazon

AR啦,SL系列嘅gore-tex着上身有多少赤肉,而且唔算襟着,AR完全可以拎去硬砌

有冇巴打有留意Haglöfs and Fjallraven呢兩個牌子?
呢兩個牌子啲嘢都好正

fjallraven D褸同褲好正好型

買咗件keb Jacket,好正

我都買左Keb Jacket 不過再買埋Keb Trousers襯一套下年年頭去挪威

佢隻g1000 防水得唔得

KLATTERMUSEN 我買左佢個腰包 行山用一流

lm

我有朋友有北面既折
北面有冇邊件褸有goretex 又可以百搭多d 有內膽
其實想要一件防水風褸 一件暖d 既旅行用

[member]
outnorth 個網有klattermusen
[/member
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞