黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
好想買fjallraven外套但係無折

Amazon
Backcourty
Mountain steal
moosejaw
都仲有貨尾折緊
香港專門店依家都做緊學生85折 點會無

預左, 而家係考慮緊吊xs 定s碼

Atom LT買S 無乜點錯, XS 係一定太細件

17XX 呢個價OK嗎

唔算平,我買leaf版都同lee個差唔多

leaf版其實同一件衫但logo得d骨?

Leaf 版係好少有特價,不過佢地就真係加拿大製

Leaf版就算做特價都未必會送去香港
因為人地講明條line係畀軍警
同埋而家Leaf都有非加拿大製
但佢會寫明係overseas
danner light 黑色,danner blackhawk,danner patrol 6inch, 呢三對都好似樣,點揀好,

買黎番工著
patagonia nano air hoody 差唔多有成半價
ATOM LT 180cm/76kg 係咪著M都得
定係S fit啲

肯定M 或L

我172, 73 kg , 著M 係包實, S 係著唔到

個model 185都係著M

預左, 而家係考慮緊吊xs 定s碼

Atom LT買S 無乜點錯, XS 係一定太細件

17XX 呢個價OK嗎

唔算平,我買leaf版都同lee個差唔多

leaf版其實同一件衫但logo得d骨?

Leaf 版係好少有特價,不過佢地就真係加拿大製

Leaf版就算做特價都未必會送去香港
因為人地講明條line係畀軍警
同埋而家Leaf都有非加拿大製
但佢會寫明係overseas

比軍警又攞嚟賣
有無露營用品black friday, 想換個企到人o既 tent . thanks
有無露營用品black friday, 想換個企到人o既 tent . thanks

追下post就知喇,都係嗰d
想買hardshell款 係咪一定無保暖要自己著d係入面?有無巴打可以介紹下 我想要個款係挺身既 和香港溫度15度左右都可以著
想買hardshell款 係咪一定無保暖要自己著d係入面?有無巴打可以介紹下 我想要個款係挺身既 和香港溫度15度左右都可以著

係咪買fission?
North face venture 2 jacket $500幾 買唔買得過?
呢款防風防水掂唔掂

係咪買fission?

以上面d巴打所講,係唔需要去到fission
proton 同atom有乜分別其實
除左大路上一個係爬雪山VS滑雪
實際有乜分別?
wiggle 原來冇送貨number?
有冇人知邊到買running/ training 果啲slim fit棉質長褲平

係咪買fission?

你買得hardshell, 就要預買大件d 夠你著Insulated jacket 係裡面. 比如shell 買Beta SL , 裡面著Atom LT. 你唔覺得煩就得啦. 因為每次著2件樓, 你開頭覺得好過癮, 整下整下就會覺得煩.

Fission SV 好處係一件過. 保暖似Atom AR + 件Beta SL 係面咁. 不過...重囉. 同一件要4000幾蚊...
proton 同atom有乜分別其實
除左大路上一個係爬雪山VS滑雪
實際有乜分別?

Proton 係預你keep 住做高輸出運動, 透氣好. Atom 係All around 靜態d 都得, 但係暖過Proton.
North face venture 2 jacket $500幾 買唔買得過?
呢款防風防水掂唔掂

齋shell jacket , 寫到明零保暖能力.
呢款防風防水掂唔掂

咁Patagonia torrentshell會唔會比較好 5 600價位有無咩推薦風褸
呢款防風防水掂唔掂

邊度買500 幾
呢款防風防水掂唔掂

巴打邊個網?
呢款防風防水掂唔掂

咁Patagonia torrentshell會唔會比較好 5 600價位有無咩推薦風褸

無風褸(Shell jacket)係會保到暖, 保到暖個d 叫羽絨/人做羽絨褸 (Insulated Jacket)

你諗下自己係想買件風褸要黎檔下風雨, 定想買件褸黎御寒? 無得兩者兼得架.
巴打們 想買件保暖既 追完post 見好多巴打都買不死鳥hoodie 系列
但都係覺太貴 見上面過p記都係同lv
想問有冇咩推介
利申有1件不死鳥同montbell shell
最後更新, 啱啱係鐘sir 吊左件atom LT hoody, 因為而家做緊聖誕等價, 現金EPS都有7折,咁佢原價標2599, 折完就1813
個價一定就唔夠外國平, 但計落都係多2舊, 又有現貨就去馬
至於sizing 問題, 佢地無xs 碼, 試左s碼, 你話完全fit就一定唔係, 主要係手袖長dd 同埋手袖有d 拋, 但都算,而且佢哋都冇細碼, 希望以上信息幫到大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞