黑色星期五 戶外用品 買買買

1001 回覆
20 Like 3 Dislike

我試左Arcteryx 幾款都得

thx 巴打
禁左件ZETA LT

ZETA LT 岩咩環境著??
想問吓 backcountry 個網係咪過兩日就會開始劈價
想買arcteryx jacket
嚟緊聖誕去new york 玩
有咩好推介

Btw 喺美國讀緊書

同埋 Arcteryx 我175 62kg 係咪細碼應該ok

衝左件BETA LT
衝左件BETA LT

我都睇緊 173cm 70kg唔知買咩sIze

thx 巴打
禁左件ZETA LT

幾錢件?

全球免運?
BLACKFRIDAY 開始黎料~
想下有冇人會買northface 同columbia
見個個都講Arcteryx
想問下有冇人會買northface 同columbia

成日都係7折啦
洗鬼等依家
我早2月開post d人仲屌9我black friday仲平

Columbia 唔入流
TNF summit series 就差唔多

成日都係7折啦
洗鬼等依家
我早2月開post d人仲屌9我black friday仲平

BLACK FRIDAY 會唔會有6折

成日都係7折啦
洗鬼等依家

我搵個d 型號, 好多都唔係平時有折. 所以而加先勼沖
其實不死鳥有冇邊d 風褸夠防水又無咁貴
其實不死鳥有冇邊d 風褸夠防水又無咁貴

全部goretex hardshell都做到,但如果你淨係想搵雨嬲不如p記果件平成半

你又岩,我保暖應該會買tnf 3in1

成日都係7折啦
洗鬼等依家

我睇中atom LT, atom AR, Beta SL, 但都無XS碼, 如果矮撚係咪唔好妄想著到S碼?

成日都係7折啦
洗鬼等依家

我睇中atom LT, atom AR, Beta SL, 但都無XS碼, 如果矮撚係咪唔好妄想著到S碼?

冬天咪可以s 囉你預有位加衫
會唔會有萬用刀平呢, 搵左好耐都唔覺眼有。。。

成日都係7折啦
洗鬼等依家

冬天咪可以s 囉你預有位加衫

唔記得講, 我得163cm, 我自然度左個胸得33", 但我睇尺碼表, 胭位成38"
想下有冇人會買northface 同columbia

norrona?
有件pro shell 甩緊tape

Columbia 唔入流
TNF summit series 就差唔多

ic
見到black friday 先睇下arcteryx 香港買好貴
睇岩左件beta SL
有無人會買oakley?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞