backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
剩係想人付出冇收獲
咩心態
其實達哥本身有同twitch簽約
限一個月內要開夠幾多時間
係當返工咁玩。
點解禁多人仲以為佢好偉大犧牲自己時間娛樂觀眾依d禁低能既睇法......

個約會唔會要求一星期直播十粒鐘咁苛刻
睇達叔上個月四圍飛就知twitch根本要求唔高,係達叔超額完成
其實有睇開達哥就知佢近期都有屌過香港政府,施政報告,港鐵,一地兩檢,中共十九大
一個奶共投共既人會講呢d野?
樓主係咪backup佬?

係當返工咁玩。
點解禁多人仲以為佢好偉大犧牲自己時間娛樂觀眾依d禁低能既睇法......

係?你點知返黎

係當返工咁玩。

係?你點知返黎

source?巴打唔好齋講喎

係當返工咁玩。

係?你點知返黎

twitch開訂閱要簽約
未發生backup佬事件已經好好搵啦
再講,搵錢有乜問題,點解成日講到好大罪咁
香港人特別鍾意要求人做聖人
我知係俾達哥利用,但係我冇所謂,因為佢當我係兄弟,佢支持中國,我一定跟
其實有睇開達哥就知佢近期都有屌過香港政府,施政報告,港鐵,一地兩檢,中共十九大
一個奶共投共既人會講呢d野?

但係可以幫支付寶賣廣告
奇唔奇怪冇被封殺?

人地意見唔同就五毛
連登仔真係世界第一
https://unwire.hk/2014/06/05/tak-gor/people-interview/ppl_interview/
筆者問達哥,有這麼龐大的觀眾群,有沒有想過用來賺錢變做自己的事業?他坦言商業化後就會變質,所以沒有這個想法。
https://unwire.hk/2014/06/05/tak-gor/people-interview/ppl_interview/
筆者問達哥,有這麼龐大的觀眾群,有沒有想過用來賺錢變做自己的事業?他坦言商業化後就會變質,所以沒有這個想法。

達哥由頭到尾都愛國
鬼有變質

係當返工咁玩。

係?你點知返黎

twitch開訂閱要簽約

其實應該唔可以叫做合約
算係一種資格?

開台時間
觀眾數目
是但喇 連登仔點都有位入
最好賺到錢都捐哂岀去
由頭到尾都係班小學雞捧到上天姐
當免費娛樂得閒睇下無傷大雅

達哥由頭到尾都愛國
鬼有變質

係班達粉反支

原來係我怪錯達哥
我都好鍾意睇達叔開台
但係今次真係幫唔落 又或者其實唔係佢錯係我自己諗錯
幫TMall賣廣告我都覺得冇乜嘢
正如大把人都會上Amazon Ebay買嘢只係一個平台
之不過近排八達通又成日比中國人踩又話咩比支付寶落後
賣支那寶廣告就好似支持緊佢入侵香港取代八達通一樣

順帶一提佢啱啱出個兩條片個youtube thumbnail都好柒好似其他小學雞片咁
以前個啲好睇啲

你幫唔落咪咪撚睇囉 唔好表達到自己樂重好
佢一早變左質啦

達哥由頭到尾都愛國
鬼有變質

係班達粉反支

原來係我怪錯達哥

要怪就怪達粉 搞到達哥唔可以光明正大咁奶共

而家d公眾人物真係辛苦
比d fans代表埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞