backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?
睇一睇會員number 又係新開嘅acc

所以新會員唔可以發言?舊會員講野就等於有說服力?

講到尾都係有人眼紅人地搵得多錢啫
連登仔:
睇下你地,又炒車啦
唔係你地狙擊Backup佬,達哥就唔會變成咁!
當時有份推post留言畀正皮嘅人應該全部出黎開post道歉,唔道歉嘅要仆街死全家!

利申:對唔撚住囉
由讀緊書睇達哥睇到而家翻工
其實搵錢有咩咁出奇,每個人都總要生活
一個二個話佢彈起,又自己開公司又盛
乜而家有名氣既人開間公司接下job犯法咩?
永遠見到人地發達就唔抵得,不斷嘗試打擊對方,務求令到對方變到同自己一樣咁廢
不如將呢份力量去推動一下自己,諗下點先可以做到人地咁成功啦
由最初幾百個兄弟,直到而家晚晚四五千人得來不易,完全係靠佢堅持開台慢慢儲翻黎
出黎做野之後自己試下日日收工翻屋企不停講野打兩個鐘機
keep到一年既我喺西洋菜街直播紅毛泥封屎眼比你睇
永遠見到人地發達就唔抵得,不斷嘗試打擊對方,務求令到對方變到同自己一樣咁廢
由最初幾百個兄弟,直到而家晚晚四五千人得來不易,完全係靠佢堅持開台慢慢儲翻黎

屌你咁中肯
利用完我地就算啦

笑咗
咁講你又利用佢嚟娛樂啫

永遠都有d戇鳩仔
講到佢地自己一手捧起達哥咁
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?

有啲人話好憎老屎忽擺款
結果上網又屌人新會員又咩
幾搞笑
backup佬事件唔係youtube主動通知達哥架咩
話backup佬個page分紅仲多過達哥自己嗰個, 跟住達哥先做野
有免費內容你睇,你自己諗下啦....
我諗佢而家多謝返人地都嚟唔切
自從年初呢單嘢之後 知道自己個朵咁好搵
深明肥水不留別人田
索性有廣告接廣告
有訂閱開訂閱
就連公司都開埋
明顯『借XX搵錢』『收錢打機』呢啲以往嘅包袱都放低埋

而家呢個達哥,已經係經過覺悟的達哥了

收錢打機?
我睇左兩年達哥一蚊都冇比過

你又知人地生活係點?

搵得多又點?
連登仔唔係要反支 做乜而家個個撐達哥?

我問緊你新會員同舊會員發言上可信性有咩分別呀,做乜唔答呀?

正宗小農DNA
成日笑鳩大陸呢樣果樣
但自己d所作所為又有好多好似
連登仔,唔好反支了 ,因為反支即係打爛達哥嘅飯碗。達係不可以反㗎

不如你講下你為左反支做左啲乜野偉大而有建設既野?
tatfifa而家條撚樣靜雞雞揾錢揾到笑冇人出聲
backup佬事件唔係youtube主動通知達哥架咩
話backup佬個page分紅仲多過達哥自己嗰個, 跟住達哥先做野

係連Youtube嗰邊都睇唔過眼

達哥係知道左淨係問過可唔可以阻止backup佬咁樣借自己個名搵錢,之後都係冇做過任何野
係達哥之後話以後片會自己搞,backup佬仆出黎咁話我係咪功成身退搞大件事先
搵錢都唔撚比 惡撚到呢
係咪要人又窮又霉又無咩人睇 留返比你地係mon前打J 自high係小眾 其他人唔識欣賞咁先得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞