backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike

賺錢叫染紅

幫支付寶賣廣告唔叫染紅

咁有裝支付寶既企業算唔算染紅

有邊間香港企業裝支付寶?

優之良品
東海堂
bauhaus
卓悅
brooks brothers
周大福
豐澤
丼丼屋
Giordano
一風堂
I.T
innisfree
Juicy Couture
Kate Spade
奇華餅家
Line Friends
美心西餅
美心 MX
海洋公園
百佳
Fusion
Taste
internation
Gourmet
great
SU-PA-DE-PA
莎莎
Starbucks
蘇寧
Superdry
Sweetmay
Waston’s Wine
屈臣氏

反支嘅連登仔應該罷用以上商店

利伸:照用

你係咪人格分裂
幾撚好笑架真係
講野答唔到就發悔氣係度“係呀你啱呀我錯呀”
四個字形容
氣急敗壞

陳奕迅 gem上內地搵錢就屌
達哥染紅就冇問題
仲唔係你地啱

幾時屌埋黃子華

教主染紅 班人選擇性失明 點會屌

雙重標準
睇邊個唔順眼嘅就搵位入

賺錢叫染紅

幫支付寶賣廣告唔叫染紅

優之良品
東海堂
bauhaus
卓悅
周大福
豐澤
丼丼屋
Giordano
一風堂
I.T
innisfree
Kate Spade
奇華餅家
美心西餅
美心 MX
海洋公園
百佳
Fusion
Taste
internation
Gourmet
great
SU-PA-DE-PA
莎莎
Starbucks
蘇寧
Superdry
Sweetmay
屈臣氏

其實連登app都有天猫廣告
不過連尼住屎忽向來闊過維港

出多d街啦 唔好成日係屋企
支付寶HK(Alipay HK)手機App於今年5月底正式推出,至今已有超過4,000商戶接受支付寶HK的QR Code付款,未來會主力拓展中小型商戶。而最近更推出繳費服務,用戶可直接透過手機App交港燈電費!

你copy出黎啦

同樓上個list大同小異 又copy出黎

目前香港有超過4,000間商戶接受支付寶HK付款,部分熱門商戶如下:

超市:百佳、一田、華潤萬家
便利店:7-Eleven、OK便利店
生活用品:萬寧、屈臣氏
電器:豐澤、蘇寧、SmarTone
食品:美心西餅、東海堂、奇華、Starbuck、美心MX、元氣壽司、優之良品、稻香集團
護膚美妝:卓悅、SASA、Colourmix、Innisfree、L’OCCITANE
運動: Catalog、 GigaSports
服飾: I.T, Superdry, Giordano, Kate spade,
主題樂園:海洋公園

除了大型連鎖商戶外,支付寶HK開始亦將手機支付功能拓展至新市場:

街市:支付寶HK於秀茂坪「M.C. BOX寶達市場」推出支付寶服務,希望打造全港首個智能化的無現金街市,香港街市集團旗下另外11個街市將會在幾個月內陸續引進支付寶。
的士:由10月30日起,首批數十輛香港市區的士,及新界綠色的士,已開始接受支付寶付款。
即係算唔算染紅

幫支付寶賣廣告唔叫染紅

優之良品
東海堂
bauhaus
卓悅
周大福
豐澤
丼丼屋
Giordano
一風堂
I.T
innisfree
Kate Spade
奇華餅家
美心西餅
美心 MX
海洋公園
百佳
Fusion
Taste
internation
Gourmet
great
SU-PA-DE-PA
莎莎
Starbucks
蘇寧
Superdry
Sweetmay
屈臣氏

其實連登app都有天猫廣告
不過連尼住屎忽向來闊過維港

Google廣告又關連囝事😂👍🏻

優之良品
東海堂
bauhaus
卓悅
周大福
豐澤
丼丼屋
Giordano
一風堂
I.T
innisfree
Kate Spade
奇華餅家
美心西餅
美心 MX
海洋公園
百佳
Fusion
Taste
internation
Gourmet
great
SU-PA-DE-PA
莎莎
Starbucks
蘇寧
Superdry
Sweetmay
屈臣氏

你係咪人格分裂

唔反支㗎我

我知 淨係盲反達哥
你到呢刻先知?

出多d街啦 唔好成日係屋企
支付寶HK(Alipay HK)手機App於今年5月底正式推出,至今已有超過4,000商戶接受支付寶HK的QR Code付款,未來會主力拓展中小型商戶。而最近更推出繳費服務,用戶可直接透過手機App交港燈電費!

你copy出黎啦

目前香港有超過4,000間商戶接受支付寶HK付款,部分熱門商戶如下:

食品:美心西餅、東海堂、奇華、Starbuck、美心MX、元氣壽司、優之良品、稻香集團
護膚美妝:卓悅、SASA、Colourmix、Innisfree、L’OCCITANE
服飾: I.T, Superdry, Giordano, Kate spade,

除了大型連鎖商戶外,支付寶HK開始亦將手機支付功能拓展至新市場:

街市:支付寶HK於秀茂坪「M.C. BOX寶達市場」推出支付寶服務,希望打造全港首個智能化的無現金街市,香港街市集團旗下另外11個街市將會在幾個月內陸續引進支付寶。
的士:由10月30日起,首批數十輛香港市區的士,及新界綠色的士,已開始接受支付寶付款。
即係算唔算染紅

算呀 但我用 因為我不反支的

支付寶好用咩? 我用apple pay多
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?
睇一睇會員number 又係新開嘅acc

99364都有得打飛機

痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?
睇一睇會員number 又係新開嘅acc

99364都有得打飛機

葡萄撚又入黎月經酸
人恐怕要身中十級肺癆
先可以滿足呢班撚樣既心
究竟想睇人仆街呢D撚樣心態到乜野程度
先會到處葡萄

又或者五毛要攻擊幾多樣香港既野
香港文化先會崩潰呢
呀達

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台,著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

你copy出黎啦

即係算唔算染紅

算呀 但我用 因為我不反支的

支付寶好用咩? 我用apple pay多

好用👍🏼你想轉用?

唔想
唔知backup佬死咗未呢
班達粉唔夠人講又用埋D咩買iphone係咪支持中國既論點
講到口水都厭啦下嘛

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台,著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

唔講以為d5毛同達哥一樣走去拍廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞