backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?
睇一睇會員number 又係新開嘅acc

所以新會員唔可以發言?舊會員講野就等於有說服力?

講到尾都係有人眼紅人地搵得多錢啫

有啲人話好憎老屎忽擺款
結果上網又屌人新會員又咩
幾搞笑

舊極咪又係仲未夠一年
連登仔學人做老屎忽
連登仔,唔好反支了 ,因為反支即係打爛達哥嘅飯碗。達係不可以反㗎

不如你講下你為左反支做左啲乜野偉大而有建設既野?

理條傻鳩做咩
淨係識拗埋d小學生交
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台, 著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

你又知人地生活係點?

搵得多又點?
連登仔唔係要反支 做乜而家個個撐達哥?

我問緊你新會員同舊會員發言上可信性有咩分別呀,做乜唔答呀?

我有講可信性嘅嘢?你自己聯想到嘅嘢要我答

無呀,你講野無可信性呀 舊會員
我諗佢而家多謝返人地都嚟唔切
自從年初呢單嘢之後 知道自己個朵咁好搵
深明肥水不留別人田
索性有廣告接廣告
有訂閱開訂閱
就連公司都開埋
明顯『借XX搵錢』『收錢打機』呢啲以往嘅包袱都放低埋

而家呢個達哥,已經係經過覺悟的達哥了

收錢打機?
我睇左兩年達哥一蚊都冇比過

咪係 班撚樣老幾呀 咪又係 係人身上拎免費娛樂
唔知以為達哥收錢打佢地工 搵錢/出街食飯都唔撚比
佢賣廣告好多時都R到d禮物抽下獎咁,都ok啦

你又知人地生活係點?

你都唔差99364

你又知人地生活係點?

搵得多又點?
連登仔唔係要反支 做乜而家個個撐達哥?

我問緊你新會員同舊會員發言上可信性有咩分別呀,做乜唔答呀?

我有講可信性嘅嘢?你自己聯想到嘅嘢要我答

無呀,你講野無可信性呀 舊會員

達哥最有可信性 岩唔岩聽?

新會然 懷疑係打手
利用完我地就算啦

屌利用你都講得出,當自己老幾呀
利用完我地就算啦

睇得自己那麼高
根本上都係一買一賣 人地發左就眼紅人
好肉酸
咁都要反
連登仔,唔好反支了 ,因為反支即係打爛達哥嘅飯碗。達係不可以反㗎

講到你地話反就反到咁
幾撚好笑架真係
講野答唔到就發悔氣係度“係呀你啱呀我錯呀”
四個字形容
氣急敗壞
挑戰現屆香港網絡坐館,你都幾大膽
作為一個觀眾,佢拍廣告同接job又冇影響佢平時直播
仲間唔中有禮物比大家抽,或者額外直播
其實有咩好反?
挑戰現屆香港網絡坐館,你都幾大膽

根本無人動搖到達哥既地位
反而d fans次次都
請珍惜達哥

你又知人地生活係點?

99364都有得打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞