backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
達哥陪你班撚屌打足幾年機 大時大節都留屋企打機
大佬佢有日都要成家立室 比人搵下錢娶老婆都得架
佢一早已經接廣告啦
講真達哥晚晚直播打機比我地睇
而家其實唔洗搞直播都搵大把
佢今時今日仲做緊直播 仲有咩好投訴啊
老實講達哥紅唔紅從來都唔關連登仔事
最好達哥好似以前咁 得幾百個人睇
日日返工做文員仔 收工逼完地鐵返屋企
飯都唔好食啦! 即刻開台俾我地睇!
講下西餅妹太子女 嘻嘻哈哈過兩個鐘
23:30要收台? 緊係要OT啦! 我地睇得咁開心唔係咁掃興呀?
收左台留係CHATROOM同我地觀眾吹水吹到12點啦起碼
唔準開SUB 咪諗住昆觀眾錢呀!
唔準出名 唔準接JOB 做死一世文員啦
咁佢就冇得公幹 就可以準時開台
達哥話玩咩GAME就咩GAME呀? 唔得! 要玩就要玩觀眾揀個D!
唔好諗住懶係民主扮俾我地投票玩咩GAME呀 贏個隻一定係收錢玩!
冇得亂請假唔開台! 扮咩OT 扮咩唔舒服呀 以前一直都冇放大假啦
新年要開台打年獸 過左初四要開台俾我地睇啦
唔係我地放緊新年假咁得閒冇野睇冇娛樂點得呀?
你要去旅行? 得 記住去到當地都要直播
返到香港好幾日內出返條旅遊片俾我地睇

達哥起碼要做到咁先基本啦
做唔到? 含啦

呢個真
好多痴線佬
達哥係香港網絡直播打機叫做唔會嘩眾取寵既人
自己打機ON9俾人笑下佢自己都唔介意..
佢成功證明香港人壓力太大..無咩歡樂既來源...
佢得到呢一切係佢自己努力同放下身段呢個係事實...
你要笑佢...佢要搵食...各取所需...fair enough..
backup佬就擺明係d垃圾蚊..吸食人地努力去搵快錢...
呢條仆街都有人吹奏...就證明連登好多小學雞...
同時都佐證埋新一代一步登天...想用最唔辛苦既方法搵錢...
見住成班新世代拍d on9片想成名又係好好笑
兩登啲人都係戇鳩
賺錢就係原罪
咁留意人一舉一動,肯定晚晚追

因愛成恨

因愛成恨

你晚晚坐喺度打幾耐機我就睇足咁耐 憑咩你賺到咁多錢喺度利用兄弟
佢拍完game play 剪走晒d on9 野 根本唔好睇

刺客條片我睇左10分鐘就熄左
留意下就知連登從來都係班自稱假膠反達哥,撩達哥d fans鬧交
兩登啲人都係戇鳩
賺錢就係原罪

香港搵食真係好難
其實仲有 tat fifa 都有開廣告
仲好多都有開
雖然方便左我睇佢講鳩野
但好似一視同人 會好啲
對佢自己黎講都會好啲

其實有d唔同
tat fifa起碼有剪接
backup佬只係純up片乜工夫都冇做過

而且達哥嚴格黎講冇禁過backup佬
係backup佬自己衝出黎先搞成咁
好撚酸呀
仲好多都有開
雖然方便左我睇佢講鳩野
但好似一視同人 會好啲
對佢自己黎講都會好啲

其實有d唔同

根本係backup佬喧賓奪主仲聲大夾惡話返人轉頭
youtube search達哥搵到backup佬而唔係undergroundv已經好大問題
仲要未受權開營利賺錢真係on99
其實達哥呢排表立場既言論多咗
極其量只可以話佢係大中華膠
Yes

刺客條片我睇左10分鐘就熄左

真係直播好睇好多
仲好多都有開
雖然方便左我睇佢講鳩野
但好似一視同人 會好啲
對佢自己黎講都會好啲

其實有d唔同

根本係backup佬喧賓奪主仲聲大夾惡話返人轉頭
youtube search達哥搵到backup佬而唔係undergroundv已經好大問題
仲要未受權開營利賺錢真係on99

仲有backup佬同youtube申請過藍tick
達哥暗示唔俾佢做
仲想煽動d人郁達哥
連登當事有唔少柒頭炒車話達哥過橋抽板
當年呢d連登仔都係一如以往炒完車潛水無件事
人地搵錢關你撚事咩
又要睇又要屌 講到自己大爺咁
利申睇達哥 唔阻止佢搵錢但對於佢拍支那寶實在有d反感
人地搵錢關你撚事咩
又要睇又要屌 講到自己大爺咁
利申睇達哥 唔阻止佢搵錢但對於佢拍支那寶廣告實在有d反感
其實成日講利用完你就算個d只係少數 達哥根本冇左你地都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞