backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
dislike左達狗個新video了
無BACKUP佬唔會有今日既達哥

仲要比佢過橋抽板

正仆街
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台,著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

唔講以為d5毛同達哥一樣走去拍廣告

唔係 同樣都係做宣傳工作 達哥就係大銀幕 班五毛就係網上

拍廣告宣傳支付寶同開post宣傳支付寶有好大分別?
原來拍廣告宣傳支付寶個成效係低過開post
又學到野了
痴線 拍廣告有咩問題?唔搵錢你養佢呀? 咁你返工係咪唔出糧架?

仲有backup佬算係偷人地啲片黎發財,達哥依家放youtube既片都無set廣告架!見佢咁紅搵搵埋埋咁多都仲keep住開台,著黎著去都嗰幾件衫,仲係過緊貼地生活,我覺得達哥無對大家唔住。

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

咁五毛起碼歪曲事實
達哥最多賣廣告姐下話

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

達哥咁多fans 佢sell支付寶仲多人buy過網上啲打手文啦

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

明買明賣有咩問題?

5毛都要搵食
唔搵錢你養佢佢呀?
決定以後唔反5毛了

乜原來5毛淨係開post宣傳支付寶
睇返第一個post 其實係討論緊達哥拍廣告搵多左變質同埋要向backup佬感恩,但唔知點解有啲舊會員入黎鬥會員number細同埋"話"反支。

就咁,我覺得每個人就算幾on9都可以發言呢個係網上討論區好處黎既。每個人都可以過佢理想既生活,有自由去做佢認為啱既野,與其話人打手呀新會員染紅呀不如去做你覺得有意義既野,好過做鍵盤戰士而唔實踐自己理念。

利伸 :技安時期已經上舊登,呢邊我可以俾人當做新會員,年青感覺返晒黎(跳起yeah)
達哥又係太大意 忽略左個班每個月比老細屌到成隻狗咁都係搵得個萬零蚊既眼紅人
原來拍廣告宣傳支付寶個成效係低過開post
又學到野了

所以達哥萬人景仰 五毛就做地底泥

又偷換概念 五毛淨係開post宣傳支付寶
sorry啊咁多位
我諗諗下發現自己誤會左達哥
決定而家即刻down返個支付寶支持達哥
睇返第一個post 其實係討論緊達哥拍廣告搵多左變質同埋要向backup佬感恩,但唔知點解有啲舊會員入黎鬥會員number細同埋"話"反支。

就咁,我覺得每個人就算幾on9都可以發言呢個係網上討論區好處黎既。每個人都可以過佢理想既生活,有自由去做佢認為啱既野,與其話人打手呀新會員染紅呀不如去做你覺得有意義既野,好過做鍵盤戰士而唔實踐自己理念。

利伸 :技安時期已經上舊登,呢邊我可以俾人當做新會員,年青感覺返晒黎(跳起yeah)

小學雞係咁
樓主開完po 引發世界大戰 然後深潛
What a man
What a man

不嬲大把人上釣
達哥紅關backup 佬撚事咩
本身達打機就好笑
比人偷片傳手
賺view 成萬幾銀個月
屌仲要問都唔問下達
Backup佬 出左1成力 就賺左達哥本身既錢
好似係你何包到攞錢咁
好似達哥幫佢交緊學費
達哥辛辛苦苦 咁多年
由幾十人去到幾千人
結果都係比人屌 靠人紅
佢拍幾多廣告..
收錢打機.. 直播 and youtube 分紅
呢d 唔關我事
又唔係我比錢, 反正全部係佢自己賺
佢開台打機, 吸引到人
賺到錢佢叻

但個backup佬做過d 乜?
每日禁個制backup 就收錢
借人地直播黎收錢,
自己付出就係backup + upload?
點解要比佢賺
What a man

不嬲大把人上釣

你個名
幾撚好笑架真係
講野答唔到就發悔氣係度“係呀你啱呀我錯呀”
四個字形容
氣急敗壞

陳奕迅 gem上內地搵錢就屌
達哥染紅就冇問題
仲唔係你地啱

幾時屌埋黃子華

而家達粉雙重標準 關黃子華咩事

想講好耐
其實屌gem唔係因為佢上大陸搵錢咁簡單
側田 mc jin都係上大陸節目,發哥拍過建國大業,點解冇乜人屌?
原因係一個上咗大陸就忘記香港,盛讚中國,又品格差
另一邊就算上大陸搵錢都唔會踩香港唔會忘本
所以賺大陸錢從來唔係一個令人屌佢既決定性因素
只係佢本身乞人憎,而佢又賺大陸錢,先會屌
其實達哥本身有同twitch簽約
限一個月內要開夠幾多時間
係當返工咁玩。
點解禁多人仲以為佢好偉大犧牲自己時間娛樂觀眾依d禁低能既睇法......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞