backup佬事件係達哥嘅分水巔

450 回覆
261 Like 495 Dislike
其實大家咁介意,咪唔好睇達哥打機、唔好用佢啲代言商品,佢無人氣嘅就自然會收皮,響度公審佢都無咩意義

利申:GTA5開始睇到人中0就無追直播,無加youtube channel無睇重播
近排支那電子支付vs本土八達通嘈得咁勁
達哥依個時間接天猫 的確點睇都係會俾人屌到上天
不過光棍節出名燒幾億錢做宣傳 天貓可能真係出左好多錢

btw
都係果句 連登仔屌有鬼用咩
人地係facebook賣廣告呀 夠薑就上FB屌到佢收番廣告
幾撚好笑架真係
講野答唔到就發悔氣係度“係呀你啱呀我錯呀”
四個字形容
氣急敗壞

陳奕迅 gem上內地搵錢就屌
達哥染紅就冇問題
仲唔係你地啱

幾時屌埋黃子華
其實大家咁介意,咪唔好睇達哥打機、唔好用佢啲代言商品,佢無人氣嘅就自然會收皮,響度公審佢都無咩意義

利申:GTA5開始睇到人中0就無追直播,無加youtube channel無睇重播

每次公審post都無釣班達粉出黎啫

但次次d回應都係一樣

「搵食啫」
「連續x年風雨不改晚晚九點半開台 抵佢紅啦」

每次公審post都係釣班達粉出黎啫

但次次d回應都係一樣

「搵食啫」
「連續x年風雨不改晚晚九點半開台 抵佢紅啦」
幾撚好笑架真係
講野答唔到就發悔氣係度“係呀你啱呀我錯呀”
四個字形容
氣急敗壞

陳奕迅 gem上內地搵錢就屌
達哥染紅就冇問題
仲唔係你地啱

幾時屌埋黃子華

教主染紅 班人選擇性失明 點會屌
我都好鍾意睇達叔開台
但係今次真係幫唔落 又或者其實唔係佢錯係我自己諗錯
幫TMall賣廣告我都覺得冇乜嘢
正如大把人都會上Amazon Ebay買嘢只係一個平台
之不過近排八達通又成日比中國人踩又話咩比支付寶落後
賣支那寶廣告就好似支持緊佢入侵香港取代八達通一樣

順帶一提佢啱啱出個兩條片個youtube thumbnail都好柒好似其他小學雞片咁
以前個啲好睇啲
呢條撚屌真係好攻心計..
我就覺得達哥依家多咗show又去公幹多咗不知幾好
唔通仲好似之前咁樣霉一世咩 依家賺到少少錢就咬住佢 就算佢冇幫支那寶賣廣告你地咪又會搵其他位入

賺錢叫染紅

幫支付寶賣廣告唔叫染紅

咁有裝支付寶既企業算唔算染紅

有邊間香港企業裝支付寶?

出多d街啦 唔好成日係屋企
支付寶HK(Alipay HK)手機App於今年5月底正式推出,至今已有超過4,000商戶接受支付寶HK的QR Code付款,未來會主力拓展中小型商戶。而最近更推出繳費服務,用戶可直接透過手機App交港燈電費!

你copy出黎啦

同樓上個list大同小異 又copy出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞