係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
呢個post除左我全部都係五毛
仲有,話人屈毛個d都係五毛

五毛個定義越黎越大

you五毛
利申:無話人屈毛

you五毛
利申:無話人屈毛

me not 五毛
神父

唔準話我係五毛
我B站廚黎....依家睇新番一定睇埋彈幕
同埋好多人幫堆聲優節目整字幕 一流

新番有版權 block左香港ip喎
用VPN逆翻牆 5毛

彈幕=支那人言論
通敵叛國
五毛

動物台紅太陽#台主拉大隊投共 嚇能到你班cc台走狗瀨屎了

我地動物台一早獨立左 唔受CC台管制

CC台好快會反攻你地動物台
好似個加泰主席好快會反攻西班牙一樣
準備比人清算啦!

cc台手足只會縮返入老母個閪到 乞求連狗做野

CC台除左淨係識得打稻草人 仲識做乜鳩?
連波台班大蕃薯都講唔贏
咁大班五毛唔去屌,走去屌捉五毛既人

X2
可能係五毛嚟

收到

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0 #85163冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15優美開始 16民國復興 17dewi
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁 22言峰綺禮(愛鈴音)

想問下11同15有咩分別
動物台投共
神父

hi
樓主走呀
你今次做撚硬五毛啦
咁大班五毛唔去屌,走去屌捉五毛既人

X2
可能係五毛嚟

收到

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0 #85163冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15優美開始 16民國復興 17dewi
18侵b 19曼聯明叔 20bb chu 21小翁翁 22言峰綺禮(愛鈴音)

想問下11同15有咩分別

問hunter gor
可能官商勾結等佢多份糧出
垃圾毒瘤課金課到山窮水盡墮落到要做5毛

唔準話我係五毛
我B站廚黎....依家睇新番一定睇埋彈幕
同埋好多人幫堆聲優節目整字幕 一流

新番有版權 block左香港ip喎
用VPN逆翻牆 5毛

彈幕=支那人言論
通敵叛國
五毛

動物台紅太陽#台主拉大隊投共 嚇能到你班cc台走狗瀨屎了

我地動物台一早獨立左 唔受CC台管制

CC台好快會反攻你地動物台
好似個加泰主席好快會反攻西班牙一樣
準備比人清算啦!

cc台手足只會縮返入老母個閪到 乞求連狗做野

CC台除左淨係識得打稻草人 仲識做乜鳩?
連波台班大蕃薯都講唔贏

diu le lo mo
siu lun do me gap gap sound
負皮bot將會全面進場攻打波台同動漫台

fgo is a bad game ar

吓 ssr 5*依d 免費一抽就中晒啦
樓主走呀
你今次做撚硬五毛啦

喂喂喂
邊個咁夠薑 夠膽屈我毛
我開得post 姐係表示未撚驚過
我依家要重新教佢地定義五毛
叫我綺sir
負皮bot將會全面進場攻打波台同動漫台

我地自已都有個啦,洗撚用五毛果個咩
樓主走呀
你今次做撚硬五毛啦

喂喂喂
邊個咁夠薑 夠膽屈我毛
我開得post 姐係表示未撚驚過
我依家要重新教佢地定義五毛
叫我綺sir

應該冇事了
動物台勢力太強大
治安隊唔敢入黎 廢事送頭
動物台投共

毛兄,cc台大佬六囝俾你屌到潛左
而家淨係得佢d徒子徒孫出黎,冇咁好玩

六囝都唔似班弱智咁淨係識大字

fgo is a bad game ar

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞