係咪on撚9架 我睇下新聞post都一大抽捉五毛list

961 回覆
175 Like 431 Dislike
係咪有五毛假扮我地CC台手足
冇理由會屎到咁=.=

我都係咁諗
我唔信可以人可以咁弱智
然後又覺得自己一打十。

出去幫佢D手足推下D飛機圖post好過啦 獻世既
佢一打十緊,你地比佢興奮下
由大字報改善左做簽名檔就可以接受
同共匪話由小圈子選特首改善做篩選就可以接受有咩分別?

如果冇,你係咪可以貼bam圖自爆?
唔能夠令你自願貼bam自爆,又點比得上共匪?

你啲中文字我睇得明
組合埋一齊就唔知你想表達乜鳩

屌你老母CC台D精英真係弱撚智

跟手話你班五毛智力低睇唔明
自動勝利

係個鍵盤前面打到咬牙切齒 組織唔到想講乜

ching你都係做返cdrom啦
睇左咁多個reply 我相信明你講咩既人極之有限 😓

你啲中文字我睇得明

屌你老母CC台D精英真係弱撚智

跟手話你班五毛智力低睇唔明
自動勝利

我係鄭e健都嬲啦大佬
出邊又推D打飛機post 質素仲低過9錢1心

叫佢地唔好再圍爐
再圍得勁d

係個鍵盤前面打到咬牙切齒 組織唔到想講乜

完全唔知佢想表達d乜

猛咁敲 起勢咁敲個鍵盤
出邊又推D打飛機post 質素仲低過9錢1心

叫佢地唔好再圍爐
再圍得勁d

呢位CHING係咪五毛扮弱智
想破壞CC台手足形象
ON9
唔能用鐵板隔離班粉膠唔能我攬女鋸和牛~

我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲"
ON9

我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲"

https://lihkg.com/thread/453524/page/1
ON9

呢個易明好多喎清
番高登了
呢兩個月越黎越多on9 搭爹仲狗唔搭八
但係會調番轉頭屌你狗唔搭八
ON9

呢個易明好多喎清

鋸扒唔能有聲都叫好笑 CC台手足係弱能智

你啲中文字我睇得明

被自願,呢挺共匪招數係扮唔識,定扮唔知有?
唔怪得你可拎其他人同共匪任意類比

你啲中文字我睇得明

被自願,呢挺共匪招數係扮唔識,定扮唔知有?
唔怪得你可拎其他人同共匪任意類比

認真
唔係扮,真係唔識
CC台班手足仲未肯死入黎?

上幾版有個留咗個大粒表情 睇黎想留名反攻

佢地所謂既反攻通常都係過幾日等d人散晒水就狂推 然後話人地淆底唔敢覆佢地

見過啦
CC台班手足仲未肯死入黎?

上幾版有個留咗個大粒表情 睇黎想留名反攻

佢地所謂既反攻通常都係過幾日等d人散晒水就狂推 然後話人地淆底唔敢覆佢地

見過啦

等我摷返班CC台war GAME撚出黎鞭屍先
救命
有冇人可以幫清高巴打翻譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞